Makelaar Schiebroek

Makelaar Schiebroek

De moderne tuinwijk met het groene hart

Dit is één van de groenere wijken in Rotterdam waar je met gemak de stadse vibe nog steeds kunt ervaren! Je vindt hier zelfs één van de weinige skateparken van Rotterdam! En met de jaren ’30 stijl kan je bijna niet anders dan verliefd worden op deze wijk!

Waar ligt Schiebroek

Deze wijk ligt tussen Hillegersberg-Noord, Hillegersberg-Zuid, Zestienhoven, Molenlaankwartier en Rodenrijs in.

Het woningaanbod in Schiebroek

In Schiebroek vind je een diverse woningbouw. Je kan hier zowel slagen voor een prachtige villa, als een portiekwoning, (moderne) appartementen en/of eengezinswoningen. Je vindt in de vele straten verschillende maten singels en sloten wat een heerlijk luxueus gevoel geeft in de zomer!

De hier kan alles-vibe

Met het Schiebroekse Park, Melanchtonpark, Wilgenplaspark, de Bergse Achterplas en het park Plaswijck kan je hier je hart ophalen wat groen aangaat. Dankzij het winkelcentrum Peppelweg hoef je niet bang te zijn dat je geen leuke outfit kunt scoren en dankzij de metroverbinding naar onder andere Den Haag kan je alle kanten op.
Schiebroek is dichtbij het centrum van Rotterdam en een knooppunt van de snelweg richting Den Haag en het oosten van Nederland gelegen. Zo bent u met de auto binnen ‘no-time’ in Den Haag, het centrum van Rotterdam en andere steden die oostelijker liggen dan Rotterdam. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden met de trein, bus, metro en/of tram!
Combineer dat met de verschillende scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, ziekenhuis en gezondheidscentrum in de omgeving en je woont hier erg comfortabel! Met het Plaswijckpark in de buurt, heb je zo een dagje vermaak voor het hele gezin dankzij de combinatie van dierentuin, speeltuin en restaurant!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de luxueus voelende buurten in Rotterdam? Als de wijkmakelaar van Schiebroek adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Schiebroek en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Schiebroek zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Schiebroek

Wil je contact met de makelaar voor Schiebroek? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!