Makelaar Afrikaanderwijk

Makelaar Afrikaanderwijk

Multicultureel wonen

De Afrikaanderwijk is the place to be voor creatievelingen die houden van een multiculturele omgeving! De wijk bruist van leven, met zelfs twee keer per week een markt. Met verschillende voorzieningen, multiculturele winkels en restaurants verveel je je echt niet. Hou je meer van de Rotterdamse haven? Kom je thuis zodra je die zilte zeelucht inademt? Dan is dit jouw wijk!

Waar vind je de Afrikaanderwijk?

De Afrikaanderwijk ligt tussen de Hilledijk, Maashaven en Putselaan in. Met een moskee, botanische tuin, een boks vereniging en verschillende restaurantjes, is dit één van de meest diverse buurt in Rotterdam.

Het woningaanbod in Afrikaanderwijk

Je vindt hier ruime en moderne appartementen, maisonnette woningen, beneden- en/of bovenverdiepingen! Ben je meer fan van de Rotterdamse ruwe en rauwe rustieke woonstijl? Ook dan zijn er genoeg opties.
Voor de moderne nieuwbouw, kan je terecht in de Bloemfonteinbuurt en/of Parkstad voor je eigen plekje! Voor de meer rauwe rustieke Rotterdamse woonstijl, kan je bijvoorbeeld terecht in de Paul Krugerstraat.

De Afrikaanderwijk verveelt nooit

Vervelen hoef je je hier niet. Met de Rotterdamse binnenstad op fietsafstand en nabij openbaar vervoer en goede uitvalswegen, kan je alle kanten op. Voel jij je thuis op de Wilhelminapier, het hippe Katendrecht of de bruisende Kop van Zuid? Het kost je maar 10 minuten lopen!
Shoppers kunnen terecht in het winkelcentrum Zuidplein voor hun perfecte outfit. Wijnliefhebbers kunnen na een drukke dag terecht bij hotel New York.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan! Als de wijkmakelaar van de Afrikaanderwijk adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of huis. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Afrikaanderwijk en we heten je graag welkom!

De Afrikaanderwijk is o.a. gelegen tussen Feijenoord, Katendrecht en Kop van Zuid-Entrepot.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Afrikaanderwijk zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om de Afrikaanderwijk

Wil je contact met de makelaar voor de Afrikaanderwijk? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!