Makelaar Spangen

Makelaar Spangen

Wonen met een gemeenschappelijke binnentuin en een eigen voetbalclub

Dit is de wijk voor jonge gezinnen met een voorliefde voor ruime, mooi gerestaureerde woningen, nieuwbouwappartement aan de kade of een avontuurlijke kluswoning met een grote gemeenschappelijke tuin. Je combineert hier rustig en comfortabel wonen met de levendigheid en voorzieningen van de omliggende wijken!

Waar ligt Spangen

Je vindt Spangen in het westen van Rotterdam, tussen de wijken het Witte Dorp, Nieuwe Westen, Tussendijken en de Spaanse Polder. De wijk ligt aan de Mathenesserweg en de Delfshavense Schie.

Het woningaanbod in Spangen

In deze wijk vindt je verschillende type woningen zoals gezinswoningen, beneden- en bovenwoningen, (moderne) appartementen en stadswoningen. Zo vindt je bijvoorbeeld bijzondere stadswoningen in het Justus van Effenkwartier en moderne appartementen langs de Delfshavense Schie.

De Spangense-vibe

Van Chinese afhaalrestaurants tot Turkse eethuizen, je vindt in deze wijk altijd wel iets lekkers. Wist je dat je hier zelfs conceptstores zoals Maak-Rotterdam kunt vinden? Met de Mathenesserweg, Mathenesserdijk, Mathenesserstraat en de Bilderdijkstraat kan je hier heerlijk winkelen. Dankzij de vier basisscholen, huis- en tandartspraktijk, apotheek en consultatiebureau heb je ook alle belangrijke (zorg)voorzieningen in de buurt!
Met het sportcomplex Vreelust zijn er ook volop sportfaciliteiten aanwezig. Al verbaast dat je waarschijnlijk niet met Sparta als eigen voetbalclub in het stadion Het Kasteel! En de wijk is groener dan je zou denken: Spaanse Bocht, Spangense Kade en Mathenesserdijk vormen samen een groene ring van bomen, struiken en gras.
Winkels, eetgelegenheden en het openbaar vervoer zijn op loopafstand zodat een auto haast overbodig is. Het centrum van Rotterdam is ook goed te bereiken, zowel per fiets als het met openbaar vervoer. Kortom, wat zoek je nog meer?

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van Spangen adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Spangen en we heten je graag welkom!

Spangen is o.a. gelegen tussen Nieuwe Westen, Tussendijken en de Van Nelle Fabriek. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Spangen zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Spangen

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Spangen? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!