Makelaar Nieuwe Westen

Makelaar Nieuwe Westen

Wonen in een bijzondere mix van een volksbuurt en statige lanen

In deze wijk combineert Rotterdam statige lanen zoals de Heemraadssingel met het gezellige van een Rotterdamse volksbuurt. In het Nieuwe Westen hoef je je niet te vervelen, zeker niet met buurt-initiatieven zoals de eerste fruitboomgaard!

Waar ligt het Nieuwe Westen

Je vindt het Nieuwe Westen in het westen van Rotterdam tussen de Heemraadsingel, de Delfshavense Schie in. Het is een wijk van contrasten mede door de gerenoveerde woningen, maar ook door de vele culturen die je hier kan vinden.

Het woningaanbod in het Nieuwe Westen

In deze wijk vindt je verschillende woningen zoals beneden- en bovenwoningen, maisonnettes, appartementen en herenhuizen. Volop keuze dus!

De sweet summer-vibe

Het Nieuwe Westen barst van goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en openbaar vervoer. Met de Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenstad kan je je hart ophalen in de belangrijkste winkelstraten.
Met aan het Tidemanplein het drukbezochte wijkcentrum voor jong en oud, Post West, hoef je je geen seconde te vervelen. Om nog te zwijgen over het centrale Heemraadsplein, wat vooral in de zomer, het centrum is voor feesten, zoals het Kaapverdiaanse Sao Joao.
Een actieve bewonersorganisatie zet zich sinds lange tijd met succes in om verbetering te realiseren. Het is een open organisatie met 300 participerende bewoners.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in een wijk met de mix van een echte gezellige volksbuurt en het moderne stadse wonen? Dan is dit de wijk in Rotterdam waar je wilt kijken! Als de wijkmakelaar van het Nieuwe Westen adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Nieuwe Westen en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Nieuwe Westen zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om het Nieuwe Westen

Wil je contact met de makelaar voor het Nieuwe Westen? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!