Makelaar Bospolder

Makelaar Bospolder

Op Rotterdamse vakantie

Deze wijk ademt het multiculturele leven uit in al haar pittoreske straatjes. Dankzij de vriendelijke en ongedwongen sfeer, het multiculturele karakter, de kleurrijke panden met jaren 20 stijl, waan je je als op vakantie. Loop eens door de kenmerkende rode poort van Le Medi en je waant je als in het buitenland!

Waar vind je de Bospolder?

De wijk wordt omringd door de Mathenesserweg, de Delfshavense Schie, de Voorhaven en de Hudsonstraat. Met meerdere metrostations en tramhaltes kan je hier makkelijk je weg vinden!

Jaren 20 nieuwbouw en renovaties

De wijk is sterk vernieuwd dankzij de vele renovatie en nieuwbouw projecten. Bij alle projecten zijn de markante gevels en pandjes uit de jaren 20 zoveel mogelijk in de originele staat hersteld. Waardoor het een wijk is met prachtige en statige huizen!
Waarbij het wooncomplex Le Medi wel echt als de kers op de slagroomtaart geldt. Hou je meer van het rustige groen, dan kan je terecht in het moderne Dakpark. Een park, wat zoals de naam al verraad, op het dak zit van een winkelcentrum!

Rijk aan voorzieningen

De Bospolder is rijk aan (basis)scholen, supermarkten en winkels met wereldse invloeden. Kook je liever niet zelf? Dan kan je heerlijk uiteten in één van de vele (romantische) restaurantjes of gezellige cafés.
Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen spelen en sporten op het centraal gelegen Bospolderplein.
Hou je liever van het moderne hart van de stad? Je zit er vanaf hier zo met metro, tram, bus of op de fiets.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de meest vriendelijke en levensrijke wijk van Rotterdam?
Bel ons dan voor een kennismaking en om je wensen te bespreken! Als de wijkmakelaar van Bospolder adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of huis. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Bospolder en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Bospolder zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Bospolder

Wil je contact met de makelaar voor Bospolder? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!