Makelaar Nieuwe Werk

Makelaar Nieuwe Werk

Op stand wonen

Met restaurants met Michelin-sterren, luxe appartementen en verschillende musea kan je wel zeggen dat dit deel van Rotterdam je het gevoel geeft op stand te wonen! Met verschillende gerenoveerde pakhuizencomplexen en moderne appartementen waan je je hier gewoon in een ander deel van Rotterdam. En met verschillende rijksmonumenten is er altijd wel iets waar je je over kunt verwonderen.

Waar ligt Nieuwe Werk

Je vindt deze wijk aan de oevers van de Nieuwe Maas met in het noorden de Westzeedijk, in het oosten de Zalmhaven, in het zuiden de Willemskade en in het westen de Parkhaven. Het is een wijk met een beschermd stadsgezicht en hierdoor een Rijksmonument.

Het woningaanbod in Nieuwe Werk

Met de vele gebouwde monumenten, beelden en gedenktekens zoals die bij de Veerhaven van Jamin, Van Rijckevorsel, Mees, Van Beuningen, Van Hoboken en Caland. Veel gebouwen zijn rijksbeschermd, maar gelukkig niet allemaal! Variërend van beneden- en bovenwoningen, maisonnettes en appartementen. Volop keuze dus!

De modern day-vibe in een nieuw jasje

Dankzij de vele monumenten en het beschermde stadsaanzicht waan je je zo in het Victoriaanse tijdperk in Rotterdam. Tot je de deuren binnenloopt van de gebouwen en ziet welke moderne renovaties er hebben plaatsgevonden. Je kan echt zeggen dat deze wijk een modern day-vibe in een nieuw jasje heeft gestoken!
Met het stadscentrum op loopafstand, hoef je je hier geen seconde te vervelen. Je kan met gemak genieten van een heerlijke maaltijd of theatershow en nog voor je werkdag begint een hele nacht slaap hebben genoten!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de meest chique buurten van Rotterdam? Als de wijkmakelaar van Nieuwe Werk adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Nieuwe Werk en we heten je graag welkom!

Het Nieuwe Werk is o.a. gelegen tussen Delfshaven, Dijkzigt en de Nieuwe Maas. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Nieuwe Werk zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Nieuwe Werk

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Nieuwe Werk? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!