Makelaar Dijkzigt

Makelaar Dijkzigt

Inspirerend wonen

Dijkzigt is de aanstormende wijk van Rotterdam! Met moderne nieuwbouwprojecten zoals Little C met penthouses en lofts, wordt dit snel de nieuwe “place to be”!

Waar vind je Dijkzigt

De wijk Dijkzigt ligt tussen de Rochussenstraat, de Westersingel, Westzeedijk en Coolhaven in.

Het woningaanbod in Dijkzigt

In deze wijk is er minder variatie aan type woningen. De meeste woningen zijn appartementen, studio’s en/of lofts. Met het nieuwbouwproject Little C als toppunt. Hier vind je state of the art in de moderne lofts en penthouses. Little C is kenmerkend voor Dijkzigt omdat het de perfecte mix van energie, rust en ruimte vormt. Waar de stoere, stadse architectuur, wordt afgewisseld met een groen park en relaxte pleintjes. Geweldig wonen toch?

Stads leven in Dijkzigt

In Dijkzigt kan je pas echt stads wonen. De wijk is niet voor niets geliefd onder bijvoorbeeld studenten. Naast een geweldig uitzicht vanaf je balkon op een levendig pleintje of een groen park, kan je hier alles van Rotterdam vinden. Met gemak zit je in de Markthal, sta je te juichen in de Ahoy of ontspan je rustig in het stadspark.
Ook voor een inspirerende baan op loopafstand van je huis kun je terecht in Dijkzigt. Werk je in het Erasmus MC, dan ben je in no-time op je werkplek. Dankzij de centrale ligging, hoef je niets te missen van Rotterdam. Met de verschillende winkelcentra, apotheken en voorzieningen in de buurt, hoef je ook niet lang onderweg te zijn voor je boodschappen of je vermaak.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in een afwisselende wijk in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Dijkzigt adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Dijkzigt en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Dijkzigt zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Dijkzigt

Wil je contact met de makelaar voor Dijkzigt? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!