Makelaar Hillegersberg Noord

Makelaar Hillegersberg Noord

Pittoresk wonen

Dankzij het vele groen en water woon je hier gewoon pittoresk. Wat dacht je van wakker worden met een uitzicht over de boomtoppen terwijl je rustig met een bakje koffie en een croissantje ontwaakt? Of hou je liever van het wandelen door het historisch dorp bij de Hillegondakerk op een zonnige zondagmiddag? Makelaar Hillegersberg Noord laat je graag meer zien van de wijk!

Waar vind je Hillegersberg-Noord?

Hillegersberg-Noord ligt tussen Schiebroek, het Molenlaankwartier en Hillegersberg-Zuid in.

Het woningaanbod in Hillegersberg-Noord

In deze wijk vindt je allerlei verschillende woningen waaronder villa’s, appartementen en verschillende nieuwbouwprojecten. Wist je dat “het Jason-Park” energiezuinig gebouwd is met onder andere zonnecollectoren?
Gelukkig tref je hier ook lage flats aan, die afgewisseld worden met eengezinswoningen en nieuwbouw. Met heel veel ruimte voor het water en groen, zodat je hier gewoon echt even kan ontstressen.

Wonen in het midden van de stad en natuur

In de wijk voel je je echt midden in de natuur terwijl je gewoon in het midden van de stad woont! Dit komt niet alleen door de Bergse Voor- en Achterplas in de buurt, de Rotte en de Rottemeren helpen daar natuurlijk ook bij.
Ben je graag buiten in de natuur aan het hardlopen, fietsen, wandelen of roeien? In deze buurt kan je dit allemaal doen vanuit je eigen achtertuin. Met de ruime villa’s en appartementen, voel je je hier niet snel claustrofobisch.
Dankzij de diverse winkels, boetieks, cafés. restaurants scholen, kinderdagverblijven en sportaccommodaties hoef je je geen enkele seconden te vervelen. Met ook nog bus-, tram- en treinverbindingen in de buurt, is echt alles binnen handbereik! En was je al eens bij het Zwarte Plasje geweest?

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de groene harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Hillegersberg-Noord adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de beste straten om in te wonen in Hillegersberg-Noord. Makelaar Hillegersberg Noord heet je van harte welkom in de wijk!

Hillegersberg-Noord is o.a. gelegen tussen het Molenlaankwartier, 110 Morgen en Hillegersberg-Zuid.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Hillegersberg Noord zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Hillegersberg

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Hillegersberg Noord? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!