Makelaar Schiedam Centrum

Schiedam Centrum

Historische Centrum

Het historische centrum van Schiedam is wereldwijd bekend door de jeneverproductie. In het centrum van Schiedam zijn veel bezienswaardigheden. Zo zijn er bijvoorbeeld de hoogste molens ter wereld te vinden. De vele monumentale panden in de stad zorgen voor een karakteristiek aanblik. Tevens zijn de grachten met boten een lust voor het oog.

Vrije tijd

In het centrum en langs de grachten zijn veel horeca gelegenheden en winkels te vinden. Winkelen kan tevens in de passage; het grootste overdekt winkelcentrum van Schiedam. Bij het theater aan de Schie kunt u terecht voor leuke voorstellingen & shows. Het jaarlijkse evenement de Brandersfeesten wordt gehouden in het centrum en zorgt voor veel gezelligheid en sfeervolle dagen. Deze dagen loopt de stad vol met bezoekers die de Schiedamse cultuur willen proeven. Liever naar ’t museum? Dan is het jenever museum een aanrader! Kortom, er valt veel te doen in het bruisende centrum van Schiedam.

Ligging

Schiedam is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen. Schiedam Centraal heeft een goede verbinding met Rotterdam Centraal (5 minuten ), station Delft (8 minuten) en Den-Haag (20 minuten). Uitvalswegen liggen op een steenworp afstand van het centrum dus ook met de auto is het zeer goed bereikbaar!

Woningen

Het type woningen in het centrum van Schiedam is heel divers. Zo zijn er bijvoorbeeld een heleboel sfeervolle oude woningen, maar ook nieuwbouw. Er zijn vele soorten appartementen, maar ook herenhuizen. Het centrum is voorzien van ruime woningen voor grote gezinnen maar ook een groot aantal kleine woningen voor een wat kleinere gezinssamenstelling. Kortom, voor ieder wat wils.

Makelaar Schiedam centrum

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Of wilt u uw woning verkopen? Neem dan contact met mij op! Door het diverse aanbod lukt het mij, samen met mijn ervaring en oog voor detail, altijd de meest geschikte woning voor u te vinden! Als makelaar Schiedam centrum adviseer ik u graag met de aankoop en verkoop van uw huis. Mijn naam is Mike Lamnadi en ik heet u graag welkom in Schiedam centrum.

Uw wijkmakelaar

Hobby's: fitness, kickboksen, films en Griekenland.

Atheneum, HBO Vastgoed & Makelaardij
Sociaal, behulpzaam en geen 9-5 mentaliteit

Wil je contact met de makelaar Schiedam Centrum? Laat hieronder je gegevens achter en Mike belt om een afspraak te maken!