Mike Lamnadi

Makelaar Schiedam centrum

Als zelfstandig makelaar ben ik werkzaam bij RE/MAX Totaal Makelaars. Mijn specialiteit is Schiedam centrum waar ik zelf ook jarenlang met veel plezier gewoond heb. Ik heb ervoor gekozen om het dorpsleven achter me te laten en in te ruilen voor een leven in de stad. Inmiddels ben ik verhuisd naar het naastgelegen Vlaardingen. Op die manier verbreed ik mijn kennis van de woningmarkt en mijn werkgebied. Wilt u wonen in Schiedam of Vlaardingen, dan kunt u bij mij terecht.

Waarom Schiedam

Voordat ik in Schiedam kwam wonen, woonde ik, voor mijn studie Vastgoed & Makelaardij, in Rotterdam-West. Ik ben in Driebergen geboren en daar heb ik een groot deel van mijn leven gewoond. Ik heb tijdens mijn studie veel marktonderzoek gedaan in het kader van vastgoed. Uit dit onderzoek is gebleken dat Schiedam centrum, kort samengevat, steeds populairder wordt vanwege het prijsvoordeel vergeleken met het naastgelegen Rotterdam. De woningen in Schiedam centrum zijn ten opzichte van vergelijkbare woningen in andere steden in de randstad ook gunstiger qua prijs. Dit en de variatie van het aanbod van huizen maakt dat Schiedam centrum een zeer gewilde woonbestemming is.

Sales

Voordat ik de makelaardij in ging heb ik diverse banen gehad, met name in de sales, waaronder ook in het buitenland. Deze ervaring in verkoop komt goed van pas bij het verkrijgen van gunstige verkoopprijzen voor woningen van mijn klanten.

Passie

Mijn passie voor vastgoed heb ik niet van een vreemde. Ik ben met name door mijn moeder al van jongs af aan in contact gekomen met vastgoedzaken. Waar zij met name investeert in vastgoed, ben ik ook geïnteresseerd geraakt in de makelaardij. Mensen in mijn omgeving beschrijven mij als een sociaal persoon die altijd voor iedereen klaarstaat. Mensen helpen is mijn tweede natuur, het geeft me een voldaan gevoel mensen te helpen hun droomhuis te vinden.

Contact

Wilt u uw huis verkopen en wilt u hiervoor de beste prijs ontvangen? Of heeft u behoefte aan een aankoopmakelaar als hulp om uw droomhuis te vinden? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op.

Specialisaties

Mike Lamnadi

Makelaar 010-4535929 06-15511448
Mijn wijk: Schiedam Centrum
Hobby's: fitness, kickboksen, films en Griekenland.

Atheneum, HBO Vastgoed & Makelaardij
Sociaal, behulpzaam en geen 9-5 mentaliteit