Makelaar Rubroek

Makelaar Rubroek

Betaalbaar maar wel tegen het centrum aan

Net buiten de drukte van de stad vindt je een wijk die de levendigheid en de dynamiek van het centrum evenaart en waarbij je je op loopafstand van het centrum bevindt. Met verschillende winkels, supermarkten, restaurants en openbaar vervoer in de directe omgeving woon je hier erg centraal. Gelukkig kan je de levendigheid van de stad hier combineren met een rustige wandeling langs de singel of een kop koffie drinken en heerlijk eten in het restaurant.

Waar ligt Rubroek

Je vindt Rubroek naast de Agniesebuurt, het oude Noorden, Oud-Crooswijk, de Stadsdriehoek en Kralingen-West. Met de Crooswijksesingel in het noorden, de Boezemweg in het oosten, de Goudsesingel in het zuiden en de Rotte in het westen.

Het woningaanbod in Rubroek

In deze wijk vindt je allerlei type woningen van moderne appartementen tot aan eengezinswoningen. Met beneden- en/of bovenwoningen ter afwisseling, kan je hier zeker slagen voor een leuke woning!

De Rubroek-vibe

Met verschillende en levendige buurten als het Oude Noorden, de Stadsdriehoek, Oud-Crooswijk en Kralingen-West op loopafstand leef je gewoon de Rubroek-vibe op en top. Loop je liever in het centrum van Rotterdam? Dat scheelt, want met nog geen 10 minuten zit je in het hart van de meest levenslustige stad in Nederland!
In Rubroek kan je het stadsleven perfect combineren met rustig wonen zonder bruisende leven te hoeven missen dankzij activiteiten zoals bingo, schilderen en muziekoptredens. Ben je graag actief bezig? Dankzij het Oostelijk zwembad in de buurt, is er altijd de mogelijkheid voor een verfrissende duik! Ook voor een lekker hapje heb je volop keuze in de Bergpolder met verschillende horecagelegenheden binnen hand bereik.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de centrale buurten in Rotterdam met allerlei stadse mogelijkheden? Als de wijkmakelaar van Rubroek adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Rubroek en we heten je graag welkom in ons kantoor op de Goudsesingel 113!

Rubroek is o.a. gelegen tussen Stadsdriehoek, Crooswijk en Kralingen. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

Team RE/MAX Totaal Makelaars bestaat uit een gevarieerde groep vrouwen en mannen met diverse achtergronden en leeftijden. Wat ons verbindt is onze drive om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren en ondanks de wens om zelfstandig ondernemer te zijn, toch een team collega's te willen hebben. #weareremax

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Rubroek zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Rubroek

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Rubroek? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!