Makelaar Kralingen West

Makelaar Kralingen West

Levendig wonen

Met veel verschillende woningen, bewoners en groen, is dit een wijk vol afwisseling! Met veel water, groen en het stadscentrum in de buurt, combineer je het stadse wonen met leven in de natuur! Is dat waar je van houdt? Zoek dan hier naar jouw droomhuis!

Waar vind je Kralingen West?

Je vindt Kralingen-West tussen de Kralingse plas, Struisenburg, Oud-Crooswijk, Rubroek en Kralingen-Oost in. Met zes verschillende buurten zoals Jaffa, Vredenoord, Jericho, Gashouderbuurt, Vlinderbuurt en de Lusthof is er voor ieder wel wat wils. Elke buurt heeft zijn eigen sfeer, bekijk ze zeker allemaal voor je beslist waar je wilt wonen!

Het woningaanbod

Je vindt hier een grote variatie aan woningen. Denk aan ruime en moderne appartementen, maisonnette woningen, eengezinswoningen en beneden- en/of bovenverdiepingen! De typische architectuur van begin 20e eeuw geeft Kralingen een eigen karakter. Met makelaar Kralingen west kom je erachter waar je het beste woont.

Kralingen West, de wijk die niet verveelt

Kralingen-West is ideaal als je van een groene omgeving houdt en toch dichtbij alle voorzieningen wilt wonen. Je vindt diverse winkelstraten zoals de Oudedijk, Lusthofstraat en Vlietlaan in de buurt. Hier heb je een grote keuze aan gezellige restaurants, hippe boetiekjes en leuke delicatessenwinkels. Voor het barbecueën, picknicken of sporten kun je terecht in de natuur. Gelukkig stoppen de voorzieningen daar niet. Met (basis)scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer (tram en metro) allemaal op loopafstand, is het hier goed wonen.
Het bruisende centrum en de Erasmus Universiteit zijn gelegen op een korte fietsafstand. Bovendien zijn de belangrijke uitvalswegen als de A16 en A20 eenvoudig te bereiken. Geniet van al het moois dat Kralingen te bieden heeft!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in een waterrijke omgeving en in de buurt van het stadshart van Rotterdam? Bel mij dan voor een afspraak! Als de Wijkmakelaar van Kralingen-West adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met alle in’s en out’s.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Kralingen West zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in Rotterdam-Kralingen

Wil je contact met de makelaar voor Kralingen West? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!