Makelaar Nieuw Crooswijk

Makelaar Nieuw Crooswijk

Statig wonen

Woon jij graag tussen het dynamische stadscentrum en rustige groen in? Reis je liever niet ver om te kunnen sporten? Hou je ervan om keuze te hebben in sportverenigingen, winkels, scholen en zorgaanbieders terwijl je heerlijk kunt bijkomen tussen de bomen? Dan is dit de wijk voor jou!

Waar vind je het Nieuw Crooswijk?

Tussen het Oude Noorden, het Liskwartier, Hillegersberg, Crooswijk en het Kralingse Bos vindt je Nieuw Crooswijk!

Het woningaanbod in Nieuw Crooswijk

In deze wijk vindt je verschillende type woningen. Je kan hier kiezen uit nieuwbouw projecten zoals Huis van Inspiratie en het Paradijshof Crooswijk. Met moderne appartementen, eengezinswoningen en rijtjeshuizen heb je meer dan genoeg keuze! Gelukkig vind je hier ook nog de karakteristieke woningen waar je kunt kiezen uit beneden- en/of bovenwoningen.

In Nieuw Crooswijk woon je zo centraal!

Dankzij het unieke karakter van de wijk, de ligging, de nieuwbouw en horecaplannen, hoef je je hier niet te vervelen. Dankzij het groene Kralingse Bos en de levendigheid van het stadscentrum kan je hier terecht voor alles. Met de bruisende Zwaanshals en de Zaagmolenkade om de hoek hoef je niet meer elke avond te koken. Dankzij de vele horecagelegenheden en de hippe winkels, heb je volop keuze voor wat je wilt eten!
Met openbaar vervoer voor de deur en goede aansluitingen op de A16, A13 en A20 kan je hier alle kanten op. Woon je graag in de stad, maar werk je ergens anders? Dan is dit de perfecte wijk voor jou!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de Wijkmakelaar van het Nieuw Crooswijk adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de mooiste stekjes in de wijk. Wij zijn makelaar Nieuw Crooswijk en we heten je graag welkom!

Schiemond is o.a. gelegen tussen Kralingen, Oude Noorden en Nieuw-Terbregge. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Nieuw Crooswijk zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in Nieuw Crooswijk

Wil je contact met de makelaar voor Nieuw Crooswijk? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!