Makelaar Witte Dorp

Makelaar Witte Dorp

Stedelijk wonen in het Rotterdamse dorp

In deze piepkleine wijk vindt je de kenmerkende en wereldwijd bekende witte huisjes met gekleurde accenten! De oude huisjes hebben ondertussen plaats gemaakt voor moderne en nieuwe witte woningen. In deze wijk is het leven stedelijk maar aangenaam rustig!

Waar ligt het Witte Dorp

Het Witte Dorp is een kleine wijk in het westen van Rotterdam. Het ligt ingeklemd tussen de drukke Tjalklaan en de Schiedamseweg die bij elkaar komen in het Marconiplein en de wijk Oud-Mathenesse. Je vindt de wijk Nieuw-Mathenesse en Spangen in de buurt.

Het woningaanbod in het Witte Dorp

In deze wijk vindt je voornamelijk laagbouw. Zoek je naar een eengezinswoning met een tuintje? Dan kan je hier goed slagen!

De voel-je-vrij-vibe

Met het Vreelustcomplex in de buurt kan je hier heerlijk sporten en dankzij de kinderboerderij De Bokkesprong kan je je ook heerlijk vermaken met je kinderen. Met de vele actieve vrijwilligers in de wijk is de wijk schoon, leefbaar, heel en veilig! Met de vele wijk-activiteiten (ieder met een eigen thema) hoef je je geen seconde te vervelen.
De wijk zelf heeft weinig voorzieningen, maar dankzij de centrale ligging levert dit weinig tot geen problemen op. Binnen een paar minuten zit je bij basisscholen, middelbare scholen, een huisarts of supermarkt.
Voor vermaak kan je overal terecht, het hart van Rotterdam, de stad Schiedam en Blijdorp liggen in de buurt! Met onder andere het metrostation Marconiplein in de buurt ben je met OV overal waar je zijn wilt.

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van het Witte Dorp adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Witte Dorp en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Witte Dorp zal z.s.m. contact opnemen!

Woningaanbod Witte Dorp

Wil je contact met de makelaar voor het Witte Dorp? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!