Makelaar Vlaardingen Holy

Makelaar Vlaardingen Holy

Wonen nabij de natuur

Wil je wonen in een kindvriendelijke wijk, grenzend aan de prachtige natuur van de Broekpolder? In een ruim opgezette en gemoedelijke wijk die is voorzien van winkels, scholen, openbaar vervoer en goede uitvalswegen? Dan is Vlaardingen-Holy de wijk voor jou!

Waar vind je de Holy?

Je vindt Vlaardingen-Holy nabij het verkeersknooppunt Kethelplein, ten noorden van de snelweg A20 en ten westen van de A4. Aangrenzend aan de Holy ligt tevens de Vlaardingervaart en het recreatiegebied van Midden-Delfland.

Bereikbaarheid

Vlaardingen-Holy is met de auto het beste te bereiken vanaf de A20 via afrit 9 “Vlaardingen”. Ook met het openbaar vervoer is de Holy uitstekend bereikbaar. De buslijnen 56, 57 en 156 brengen je door heel Vlaardingen. Deze buslijnen bieden een goede aansluiting tot de metrostations van Vlaardingen en het metrostation van Vijfsluizen in Schiedam. Daarnaast is de Holysingel het begin-/eindstation van tramlijn 24 met het tracé Rotterdam De Esch – Vlaardingen-Holy.

Broekpolder

Aan de overzijde van de Vlaardingervaart, op steenworpafstand van Vlaardingen-Holy, vind je het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Met 400 hectare groen kan je hier in alle rust genieten van de natuur. Naast wandelen en fietsen kan je hier ook terecht om te mountainbiken, paardrijden, sporten en spelen.

De mogelijkheden op het gebied van sport zijn eindeloos in de Broekpolder. Door de Broekpolder loopt een twaalf kilometer lang mountainbikeparcours; de langste single track in Nederland. In en rondom de Broekpolder zijn er diverse ruiterpaden en mogelijkheden om te varen. Ook vind je midden in de Broekpolder een golfbaan, een survivalparcours, meerdere Vlaardingse scoutinggroepen en het Klauterwout. In het Klauterwout kunnen kinderen van jong en oud spelen midden in de natuur.

Winkelen in de Holy

Centraal gelegen in Vlaardingen-Holy bevinden zich het winkelcentrum De Loper en het winkelcentrum Holierhoek. Beide winkelcentra zijn overdekt en bieden voldoende gratis parkeergelegenheid. Het winkelaanbod varieert van een aantal grote supermarkten tot diverse winkels op het gebied van mode, verzorging, wonen en decoratie.

Het woningaanbod in de Holy

In Vlaardingen-Holy is een diversiteit aan woningen. Naast diverse appartementencomplexen zijn er veel eengezinswoningen, twee-onder-één-kap-woningen en luxe villa’s te vinden.

De wijkmakelaar

Als wijkmakelaar van Vlaardingen-Holy ben ik op de hoogte van alle ins en outs van deze zo geliefde wijk. Ik adviseer je graag bij de aankoop van jouw droomwoning, maar ook voor de verkoop van jouw huidige woning ben ik je graag van dienst. Mijn naam is Stephen van Gilst, makelaar van Vlaardingen-Holy en ik heet je van harte welkom!

Uw wijkmakelaar

Geboren en getogen in Vlaardingen. Naast mijn passie voor de makelaardij run ik mijn eigen sportschool in Vlaardingen-Holy. Ik help mijn klanten graag bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Met mijn ruime ervaring binnen de techniek en als ondernemer vinden wij samen jouw droomwoning.

Je huidige woning verkopen in Vlaardingen of omgeving? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.    Aanbod van Makelaar Vlaardingen (e.o.)