Stephen van Gilst

Stephen van Gilst

Mijn naam is Stephen van Gilst, geboren en getogen in Vlaardingen en ik werk als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars.

Na mijn HBO Bachelor Werktuigbouwkunde ben ik jarenlang actief geweest als projectleider in de techniek. In deze tijd heb ik mijzelf tevens als ondernemer ontwikkeld en ben ik mijn eigen sportschool gestart in Vlaardingen-Holy. Hier geef ik wekelijks diverse groepslessen aan jong en oud. Ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren in het behalen van de persoonlijke doelen van mijn klanten. Dit wil ik ook graag bereiken voor mijn klanten die opzoek zijn naar een nieuwe woning of die hun woning willen verkopen. De makelaardij is voor mij de perfecte combinatie van klantgerichtheid, ondernemerschap en techniek.

Mijn interesse in de makelaardij is ontstaan tijdens mijn eigen zoektocht naar een geschikte woning. De verscheidenheid aan woningen, ligging en vraagprijs maken het er voor een koper niet makkelijker op. Aangezien het kopen van een huis doorgaans een levens veranderende beslissing is, wil je zeker weten dat je de goede keuze maakt. Als aankoopmakelaar in Vlaardingen en omgeving help ik je graag in dit proces. Samen vinden wij jouw droomhuis en zorg ik ervoor dat je een weloverwogen beslissing kan nemen. Ik adviseer je daarbij met betrekking tot de (bouwkundige) staat, de marktwaarde en de mogelijkheden van de woning.

Bij de verkoop van mijn eigen woning heb ik gemerkt dat een verkoper het belangrijk vindt om betrokken te worden bij het hele proces. Tegelijkertijd wil je als koper volledig ontzorgd worden. Als verkoopmakelaar in Vlaardingen en omgeving begeleid ik mijn klanten in alle facetten van het verkoopproces. Profiteer daarbij van alle voordelen van de wereldwijde nummer één in de makelaardij. Door het unieke marketingplan van RE/MAX ben ik in staat jouw woning gemiddeld sneller en tegen een hogere opbrengst te verkopen.

Een woning kopen of verkopen in Vlaardingen en omgeving? Ik sta tot je beschikking. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Je kan mij bereiken op: 0641423093
Of stuur een e-mail naar: stephenvangilst@remax.nl

Stephen van Gilst

Makelaar 010-4535938 06-41423093
Mijn wijk: Vlaardingen Holy
Geboren en getogen in Vlaardingen. Naast mijn passie voor de makelaardij run ik mijn eigen sportschool in Vlaardingen-Holy. Ik help mijn klanten graag bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Met mijn ruime ervaring binnen de techniek en als ondernemer vinden wij samen jouw droomwoning.

Je huidige woning verkopen in Vlaardingen of omgeving? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

NIEUW in de verkoop