Makelaar Lombardijen

Makelaar Lombardijen

Wonen in één van de Rotterdamse tuinsteden!

Lombardijen is de gezinswijk ten top! Met (ruime) gezinswoningen en mooie appartementen voor starters en mensen op leeftijd kun je in een groene en rustige omgeving toch in Rotterdam wonen! Hoe fijn is dat? Dat je zo dicht op het centrum woont dat het je ongeveer een kwartier kost om in het centrum van Rotterdam te staan. Rustig genoeg om zo de Zuid-Hollandse polders in te lopen. Dus, zoek je naar een huis waar jij rustig en groen kunt wonen met jouw gezin? Dan Heb je hier volop keuze!

Waar vind je Lombardijen?

Lombardijen is één van de zuidelijkste tuinsteden van Rotterdam. Je vindt het naast het Spinozapark en ten westen van de spoorlijn Rotterdam-Dordrecht. Lombardijen ligt ingeklemd tussen Vreewijk, Zuidwijk, IJsselmonde en de A15 met daarachter Barendrecht.

Het woningaanbod in Lombardijen

Met de verschillende buurten zoals de Homerusbuurt, Karl Marxbuurt, Molierebuurt, Smeetsland en Zenobuurt kun je hier goed terecht! In Lombardijen vind je voornamelijk laagbouw zoals rijtjeswoningen en hoogbouw zoals flatgebouwen.

Lombardijen woont centraal

Wanneer je in Lombardijen woont, woon je echt centraal! Met de aansluiting op de A15, een eigen treinstation en goede busverbindingen, kan je hier alle kanten op. Met allerlei winkels in de zes winkelstraten, verschillende sportvelden, het poppodium Baroeg en het Spinoza park kan je je geluk hier niet op!
Hoe mooi is het dan, dat je in Lombardijen ook nog eens dicht op het Maasstadziekenhuis, diverse scholen en de kinderboerderij de Kooi woont! Dankzij het treinstation, de busverbindingen en de tramlijnen ben je zo op het winkelcentrum Zuidplein!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de tuinsteden van Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de Wijkmakelaar van Lombardijen adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de leukste hotspots van de wijk. Makelaar Lombardijen heet je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Lombardijen zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Lombardijen

Wil je contact met de makelaar voor Lombardijen? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!