Makelaar Liskwartier

Het Liskwartier

Kindvriendelijk wonen

Woon je graag in een groene, rustige en kindvriendelijke omgeving in het hart van Rotterdam? Op fietsafstand van de binnenstad van Rotterdam en nabij openbaar vervoer en goede uitvalswegen? Kijk dan eens in het Liskwartier rond, misschien staat hier wel jouw droomwoning! Makelaar Liskwartier Yuri van den Ende neemt je mee in de wijk.

Het woningaanbod in het Liskwartier

In het Liskwartier vindt je knusse appartementen, lichte portiekwoningen en maisonnette woningen omringt door groen. Ook wanneer je zoekt naar een boven- of benedenwoningen met originele details kan je hier je hart ophalen. Dankzij de diversiteit in architectuur vind je hier ook statige herenhuizen met balkons en/of dakterrassen. Zo is er ook voor gezinnen keuze aan gezinswoningen met tuin. Met de brede straten en het vele groen heeft de wijk ook een kindvriendelijk karakter gekregen.

Kindvriendelijk karakter van het Liskwartier

Dankzij de brede straten en trottoirs en het vele groen, is dit de meest kindvriendelijke wijk in het stadshart van Rotterdam. Zo is de Berkelselaan met de statige oude panden, het brede trottoir een echte buitenspeelstraat voor de kinderen.
Voor kinderen worden er meermaals per jaar kindvriendelijke evenementen georganiseerd door de Liskids. Mede daardoor is het de perfecte wijk voor jonge gezinnen. Voor de ouders zijn er verschillende koffie-, ontbijt- en lunchgelegenheden in de buurt waar ze zich heerlijk kunnen ontspannen en even onttrekken aan de drukte van alledag. Wanneer je liever actief bezig bent, hoef je je niet te vervelen met onder andere de tennis- & basketbalcourts of boksschool in de wijk.

Makelaar Liskwartier

Zie jij jezelf al helemaal wonen in het Liskwartier? Neem dan contact met mij op, want als wijkmakelaar van het Liskwartier ben ik op de hoogte van alle in’s & out’s. Waaronder ook de funderingsproblemen waar de wijk om bekend staat. Natuurlijk adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je appartement of woning. Mijn naam is Yuri van den Ende, makelaar Liskwartier en ik heet je graag welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

Ik vind het belangrijk dat u op de hoogte bent van de waarde van uw woning. Om die reden is de waardebepaling geheel vrijblijvend en dus gratis. Het is dus heel eenvoudig, als u niet weet wat de waarde van uw woning is, weet u ook niet wanneer het beste moment is om te verkopen, of juist het besluit te nemen om te blijven wonen waar u woont. Ik loop graag even bij u binnen!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Liskwartier zal z.s.m. contact opnemen!

Bij ons te koop