Makelaar Landzicht

Makelaar Landzicht

Voor elkaar zorgen

Deze wijk staat bekend om haar eenheid, heb je een keer problemen, dan wordt je vast en zeker door je buren uit de brand geholpen! Iedereen zorgt voor elkaar. Is dat waar je naar op zoekt bent in de buurt waar jij woont? Dan is dit jouw wijk!

Waar vind je Landzicht?

Je vindt Landzicht ten zuidwesten van het vliegveld Rotterdam. Landzicht ligt aan de rand van Overschie, naast het park Zestienhoven.

Het woningaanbod in Landzicht

In deze wijk is de keuze in woningtype niet erg groot. Je vindt hier alleen huizen met één woonlaag. Dit heeft een andere reden dan je misschien denkt! Zo heeft het nabije vliegveld geen invloed op de hoogte van de huizen. De wijk is gebouwd in 1941, na de bombardementen op Rotterdam en was gericht op het snel verminderen van de woningnood in Rotterdam.

Sociaal wonen in Landzicht

De wijk bestaat misschien maar uit vijf straten, toch hoef je je hier niet te vervelen. De sociale cohesie is sterk. De wijk ligt centraal genoeg om te zorgen dat je niet ver hoeft te reizen voor je dagelijkse boodschappen, je bezoek aan de tandarts of het park om hard te lopen. Dankzij de goede openbaar vervoer verbindingen zit je binnen no time in het hart van Rotterdam. Met al die winkels, horeca- en uitgaansgelegenheden in de buurt, hoef je je echt niet te vervelen!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de meest sociale wijken van Rotterdam? Dan kunnen we je in dit geval helaas niet helpen met een aankoop, maar misschien wel een klein stukje op weg helpen. De woningen aan de Verlaatstraat, Schielandstraat, Delflandstraat, Rhijnsburgstraat en de Landzichtstraat zijn namelijk eigendom van de Gemeente Rotterdam en wij zijn niet betrokken bij deze woningen in de sociale huursector. Bel 14010 en de gemeente Rotterdam vertelt je of en hoe je in aanmerking kunt komen voor deze huurwoningen.
Wil je een huis of appartement in een andere wijk kopen of verkopen? Dan helpen wij je graag verder!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Landzicht zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Rotterdam

Wil je contact met ons? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!