Makelaar Kop van Zuid

Makelaar Kop van Zuid

Wonen op hoogte

Het bruisende karakter van de stad Rotterdam met om de hoek alle facetten die de stad maar te bieden heeft. Dat is hoe je het beste de Kop van Zuid kunt verwoorden! Spreekt dat je wel aan? Dan wil je hier op zoek naar jouw droomhuis!

Waar vind je de Kop van Zuid?

Je vindt de Kop van Zuid op de zuidoever van de Nieuwe Maas, recht tegenover het centrum van de stad.

Het woningaanbod in de Kop van Zuid

Je vindt hier ruime en moderne appartementen, lofts, woontorens en eengezinswoningen. Omdat dit een recent gebouwde wijk is, vindt je hier veel moderne woningen die bol staan van comfort, een waanzinnig uitzicht over de skyline van Rotterdam en alle voorzieningen die je maar wenst.

Stads wonen op de Kop van Zuid

Het bruisende stadscentrum en het hippe Katendrecht liggen op loopafstand net als het Nieuwe Luxor, het Lantarenvenster, de SS Rotterdam en Hotel New York. Heerlijk eten doe je bijvoorbeeld bij de Foodhallen, Azura Sushi, Loetje of Aqua Asia. Je hoeft je dus geen seconde te vervelen!
Met de Wilhelminapier bevindt je je echt in een prachtig en bruisend deel van Rotterdam met allerlei bezienswaardigheden, activiteiten, cultuur, musea, restaurants, cafés, koffietentjes en markten. Je hoeft niet over eigen vervoer te beschikken om hier rond te komen, het openbaar vervoer zit gewoon op loopafstand! Wil je wat meer vrijheid, dan kun je ook overal komen met de fiets of de e-scooters die overal te vinden zijn.

De wijkmakelaar

Woon jij graag op hoogte in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Kop van Zuid adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met alles wat reilt en zeilt op de Kop van Zuid. Makelaar Kop van Zuid heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Kop van Zuid zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Kop van Zuid

Wil je contact met de makelaar voor de Kop van Zuid? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!