Makelaar Kleinpolder

Makelaar Kleinpolder

Centraal wonen tussen gemeenschappelijke tuinen

Hou je van wonen in het groen, genieten van een BBQ in een gemeenschappelijke tuin en thuiskomen in een ruime woning? Woon je graag in Rotterdam, terwijl je elders in het land werkt? Zoek dan eens naar je droomhuis in de Kleinpolder!

Waar vind je de Kleinpolder?

Je vindt deze wijk in het zuiden van Overschie. De wijk wordt omringd met de Elfshavense Schie in het westen, de A20 in het zuiden, de oude dorpskern van Overschie in het noorden en de Rotterdamse Schie in het oosten.

Het woningaanbod in de Kleinpolder

In deze wijk vindt allerlei verschillende type woningen. Van portiekflats naar hogere flats, tot aan herenhuizen en eengezinswoningen. Wist je dat een deel van de oude portiekwoningen zijn gesloopt, gerenoveerd of samengevoegd? Op die manier zijn er veel ruime woningen ontstaan.
Diverse hoogbouw heeft plaatsgemaakt voor een kindvriendelijke en groene woonbuurt. Met karakteristieke, jaren ’30-stijl eengezinswoningen tussen de Burgemeester de Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan in.

Alles binnen loopafstand in de Kleinpolder

Met het Kleinpolder-West aan de Burgemeester Baumannlaan vindt je zo een prachtige outfit, een goed boek of een leuk cadeau voor je vrienden! Met basisscholen, een bibliotheek, een zwembad, het wijkpark Sidelingepark en verschillende zorgvoorzieningen heb je alles binnen loopafstand.
Met de rijkswegen A20 en A13 binnen een paar minuten, woon je hier enorm centraal. Voor je het weet zit je in Utrecht, Leiden of Breda. Toch fijn als je voor je werk door het hele land reist!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Kleinpolder adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met alles wat er toe doet in Overschie. Makelaar Kleinpolder heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Kleinpolder zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in Kleinpolder & Overschie

Wil je contact met de makelaar voor Kleinpolder Overschie? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!