Makelaar Hillesluis

Makelaar Hillesluis

Rotterdams wonen

Ben je een Rotterdammer in hart en nieren? Of wil je er graag één worden? Dan is dit de multiculturele buurt waar je wilt wonen! Met de Nieuwe Maas op loopafstand kan je altijd even lekker uitwaaien en genieten van de Rotterdamse haven.

Waar vind je Hillesluis?

De wijk Hillesluis vindt je tussen de Putselaan in het noorden, de Breeweg in het zuiden, de Groene Hilledijk en de Hillevliet in het westen, met ook nog de spoorlijn Rotterdam-Dordrecht in het oosten.
Het woningaanbod in Hillesluis
Met appartementen, herenhuizen, eengezinswoningen, maisonnette woningen, beneden- en/of bovenverdiepingen, vind je hier zeker je droomhuis!
Met allerlei nieuwbouwprojecten zoals in de Drentsestraat – Overijsselsetraat en Van Haeftenstraat hoef je niet lang te zoeken om iets te vinden waar je verliefd op wordt!

Shoppen in Hillesluis

Hillesluis werkt hard zodat ze steeds meer de goede stadswijk, met een kindvriendelijk karakter waar je afwisselend stedelijk en rustig kunt wonen wordt. De Boulevard Zuid in de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk in de buurt, hoef je niet ver te zoeken voor een leuke winkelstraat.
Je vindt hier verschillende tramlijnen, je zit echt binnen no time in het hart van de stad! Wist je trouwens dat hier vroeger ook de tram het “Moordenaartje” reed? Je hoeft geen moeite te doen om je dagelijkse boodschappen te halen dankzij de vele kleine (groente)winkels in de buurt.
Met een ware speeltuin en het Varkenoordse Park in de buurt, kunnen je kinderen zich hier lekker uitleven. Kortom, dit is een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Hillesluis adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met waar je het fijnst woont in Hillesluis. Makelaar Hillesluis heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Hillesluis zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in & om Hillesluis

Wil je contact met de makelaar voor Hillesluis? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!