Makelaar Heijplaat

Makelaar Heijplaat

Wonen middenin de stadshavens

De groene oase midden in de Rotterdamse stadshavens, dat is Heijplaat in het kort! Eigenlijk is het een klein tuindorp met een eigen Waterbus! Woon je graag in het hart van een wereldeconomie? Dan is dit de place to be!

Waar vind je de Heijplaat?

Je vindt de Heijplaat in het stadsdeel Charlois zuidelijk van de Nieuwe Maas. De Heijplaat wordt omringd door aan de westelijke kant de Eemhaven en aan de oostelijke kant de Waalhaven.

Het woningaanbod in Heijplaat

Je vindt hier appartementen, eengezinswoningen, maisonnette woningen, beneden- en/of bovenverdiepingen! Sinds kort vindt je hier zelfs moderne woningen volgens het “nul op de meter” principe. Wel zo handig met de wetenschap dat de Nederlandse overheid de gaskraan wil dichtdraaien! Hoe je het ook wendt of keert, je vindt hier in ieder geval meer dan genoeg opties om leuk te wonen!

Vermaak met een eigen rivierstrandje

Wist je dat de Heijplaat een eigen natuurlijk zandstand heeft? Met het uitzicht kun je hier heerlijk wegdromen in de zomer!
Hou je niet zo van op het strand liggen? Geen enkel probleem met de Rotterdamse binnenstad zo dichtbij. Dankzij het openbaar vervoer en de Waterbus ben je zo in het hart van de stad! Deze wijk ligt niet nabij de uitvalswegen, toch kan je hier alle kanten op.
Je kunt heerlijk uitgaan op de Wilhelminapier, het hippe Katendrecht of in de bruisende Kop van Zuid. Ga je liever shoppen? Dan is het winkelcentrum Zuidplein zo gevonden.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de meest bijzondere wijken in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Heijplaat adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de mooiste stekjes in de wijk. Wij zijn makelaar Heijplaat en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Heijplaat zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Heijplaat

Wil je contact met de makelaar voor Heijplaat? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!