Makelaar CS Kwartier

Makelaar CS Kwartier

Centraal wonen met uitzicht

Hou je van een modern appartement, met uitzicht over de Rotterdamse skyline, midden in het hart van Rotterdam? Dan is dit de wijk waar je wilt zoeken! Met alle voorzieningen zoals winkels, vervoer en vermaak in de buurt, kan je hier het stadsleven pas echt beleven.

Waar vind je het CS Kwartier?

Je vindt het CS Kwartier in het Centrum, met in het noorden het Centraal Station, met trein-, tram-, bus- en metrolijnen waarmee je zo aan de andere kant van het land zit.
In het oosten vindt je het Hofplein, in het zuiden het Weena en in het westen de Henegouwerlaan. Kortom je woont hier nog centraler dan in de meeste andere Rotterdamse wijken. Er zijn echter maar weinig mensen die hiervan profiteren; CS Kwartier heeft nog geen 1.000 inwoners.

Het woningaanbod in het CS Kwartier

Met grootschalige complexen rondom het Centraal Station, zoals het Groothandelsgebouw en Gebouw Delftse Poort, vallen de hoge woontorens eigenlijk niet meer op.
Wist je dat dit de wijk in Rotterdam is met de hoogste hoogbouw in de stad? Je vindt hier dan ook echte woontorens met, afhankelijk op welke verdieping je woont, uitzicht tot aan Delft! Zie jij je al genieten van de zonsondergang over de Rotterdamse skyline?

In het CS Kwartier vind je echt alles!

Rotterdam is een stad waarin je je niet hoeft te vervelen. Vermaak, horecagelegenheden en openbaar vervoer zijn eigenlijk altijd wel binnen loopafstand. Toch is het CS Kwartier één van de meest centrale wijken waar je je echt niet hoeft te vervelen!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de centrale harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van CS Kwartier adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen in de wijk. Wij zijn makelaar CS Kwartier en we heten je graag welkom!

Wist je dat onze te koop borden zelfs in Miniworld Rotterdam hangen?

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar CS Kwartier zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om CS Kwartier

Wil je contact met de makelaar voor CS Kwartier? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!