Makelaar Bergpolder

Makelaar Bergpolder

De wijk met de echte stadse vibe

Dit is één van de wijken in Rotterdam waar je het wonen in een rustige en groene buurt kunt combineren met de echte stadse vibe! En met verschillende rijksmonumenten is er altijd wel iets waar je je over kunt verwonderen.

Waar ligt de Bergpolder

Deze wijk ligt in het noorden van Rotterdam. Je vindt de Bergpolder tussen het Noorderkanaal, de Bergweg en het viaduct van de Hofpleinlijn, tussen de wijken Blijdorp en Liskwartier in.

Het woningaanbod in de Bergpolder

Met rijksmonumenten zoals de Bergpolderflat en het Sportfondsenbad Noord weet je zeker dat je hier verschillende stijlen van woningen vindt. Gelukkig zijn er ook niet rijk beschermde woningen in deze wijk te vinden! Variërend van beneden- en bovenwoningen, maisonnettes, appartementen en ééngezinswoningen. Volop keuze dus!

De Bergpolder-vibe

Met hippe buurten als het Oude Noorden, het Zwaanshalskwartier en de Hofbogen op loopafstand leef je gewoon de Bergpolder-vibe. Loop je liever in het centrum van Rotterdam? Dat scheelt, want met nog geen 10 minuten zit je in het hart van de meest levenslustige stad in Nederland!
In de Bergpolder kan je het stadsleven perfect combineren met rustig en groen wonen met het Vroesenpark en Roel Langerakpark in de buurt. Ben je graag actief bezig? Neem dan een verfrissende duik in het Maanenbad of kom een dagje struinen in de Diergaarde Blijdorp. Ook voor een lekker hapje heb je volop keuze in de Bergpolder met verschillende horecagelegenheden binnen hand bereik.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele buurten in Rotterdam met de echte rouwdouw vibe? Als de wijkmakelaar van Bergpolder adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Bergpolder en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Bergpolder zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Bergpolder

Wil je contact met de makelaar voor Bergpolder? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!