Verveling tijdens corona? Win 15.000 legoblokjes bij RE/MAX

Ben jij de LegoMaster van Rotterdam?

Bouw je droomhuis!
En win!

Wil jij 15.000 legostenen winnen?

Wij zijn gek op alles wat met (ge)bouwen te maken heeft. Dus als er dan een programma als LegoMasters op TV komt, dan zitten wij voor de buis. Gisteren was aflevering 4 waarin de resterende deelnemers hun droomappartement mochten bouwen. 3-laagse appartementen die uiteindelijk allemaal op elkaar gestapeld werden en ineens opengeschoven konden worden waardoor de binnenkant met alle verhaallijnen zichtbaar werden. Te vet! En heel inspirerend, misschien ook wel voor jou?!

Dus als jij je tijdens #corona verveelt en je wilt je creativiteit kunnen botvieren op Lego? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Gisteren waren er prachtige thema’s gebouwd, waarbij het appartement Andreas en Arno wat ons betreft de kroon spande met hun pretpark met achtbaan en vooral het prachtige spookhuis. Maar ook Jan en Lola (de enige nog resterende vrouw, wij zijn voor jou Lola!) hadden hun verhaal echt heel knap in beeld gebracht.

Wij willen jouw creativiteit prikkelen en jij kunt dan een begin winnen voor jouw eigen brickroom!
Bouw jouw droomhuis van Lego (dat mag gewoon met hulp van je ouders) en win 15.000 legostenen (de enige echte). Je krijgt bij ons wat meer tijd dan bij LegoMasters 😉. Een hele week in plaats van een halve dag. Maak dan een kort filmpje waarin je jouw verhaal vertelt en post dat op onze facebookpagina als reactie op het bericht over deze actie.

Alle filmpjes die zondag 10 mei 23:59 uur gepost zijn, worden meegenomen in de actie. Doe je mee?

Check hier het persbericht van LegoMasters.
Ps. Zoek je inspiratie? Kijk dan eens hier

Actievoorwaarden;

– Je woont in een gemeente waar het netnummer met 010 begint (dat is ons werkgebied)
– Je bent geen familie van één van onze makelaars
– Je bent maximaal 17 jaar oud op het moment van inzenden; je ouders mogen je helpen
– Je video is uiterlijk zondag 10 mei 23:59 uur gepost op onze facebookpagina (als reactie op onze post)
– Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd; we kijken naar je bouwwerk, naar je filmpje en naar de reacties van mensen daarop. Dus tag vooral je opa’s en oma’s, ze horen graag wat van je!