Makelaar Westpunt Hoogvliet

Westpunt Hoogvliet


Wonen tussen natuur en centrum!

Westpunt is gebouwd in de jaren ’60 en kenmerkt zich door de vele maisonnette woningen en kleinere eengezinswoningen. Maar ook vind je er luxere appartementen direct gelegen aan het Ruigeplaatbos. Sinds de storm in 1977, is dit natuurgebied drastisch veranderd. Een deel van het bos verloor haar toppen. Dit deel van het bos werd sindsdien met rust gelaten zodat het kon herstellen. Doordat de natuur hier de vrije hand kreeg, zijn er allerlei planten en dieren bijgekomen. Sinds kort grazen er schotse hooglanders. Kortom, het bos is een prachtig stukje natuur om van te genieten. Makelaar Westpunt Hoogvliet neemt je mee in deze fijne wijk!

Voorzieningen

Westpunt heeft een eigen winkelstrip op de Lavasweg, met wat kleinere buurtwinkeltjes. In het nabijgelegen winkelcentrum Binnenban vind je meer supermarkten, kledingwinkels en horeca. Hou jij ervan om over de markt te struinen? Elke donderdag staat op het parkeerterrein van het winkelcentrum de weekmarkt.

Hou je van water? Dan zit je in deze wijk goed, dankzij de eigen jachthaven aan de Oude Maas Als je eigen boot hebt, dan je deze hier zelfs aanleggen. Gelukkig kan je hier ook van genieten zonder een boot. Je hoeft er alleen maar voor op een bankje te zitten en de schepen voorbij te zien varen.

Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanuit de wijk met de bus naar metrostation Hoogvliet. Vanaf het metrostation kun je richting Schiedam, Rotterdam en Spijkenisse. Wil je een keer shoppen in de koopgoot in Rotterdam? Binnen 30 minuten zit je in hartje centrum.
Via de Aveling rijd je met de auto binnen een paar minuten de snelweg op. Tenzij de Spijkenisse brug open stond, dan duurt het een paar minuten langer.

Makelaar Westpunt Hoogvliet

Als wijkmakelaar in de wijk Westpunt adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je woning. Neem even contact met mij op voor een afspraak! Mijn naam is Ilona Schuller, en ik heet je graag welkom in Westpunt.

Uw wijkmakelaar

Team RE/MAX Totaal Makelaars bestaat uit een gevarieerde groep vrouwen en mannen met diverse achtergronden en leeftijden. Wat ons verbindt is onze drive om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren en ondanks de wens om zelfstandig ondernemer te zijn, toch een team collega's te willen hebben. #weareremax

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Westpunt Hoogvliet zal z.s.m. contact opnemen!

Aanbod Hoogvliet

Wil je contact met de makelaar voor Westpunt Hoogvliet? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen om een afspraak te maken!