Makelaar Reyeroord

Reyeroord

De stad van morgen!

Woon je graag in een stadsdeel van Rotterdam wat klimaatverandering serieus neemt? Die nu al bezig is met de toekomst? Op fietsafstand van de binnenstad van Rotterdam en nabij openbaar vervoer en goede uitvalswegen? Dan is de Reyeroord jouw wijk!

Waar vind je Reyeroord?

Je vindt Reyeroord in IJsselmonde, dicht tegen de A15 en A16 aan. Met de snelwegen in de buurt zit je zo in het kloppend hart van bijvoorbeeld Rotterdam, Breda of Dordrecht. Ook de tram en bus zijn goed vertegenwoordigd. Mede dankzij de vele bomen, grasvelden en ander groen, waan je je al snel buiten de stad. Deze wijk ademt rust uit!

Het woningaanbod in Reyeroord

Je vindt hier ruime appartementen, flats en eengezinswoningen met tuin. Als sportieveling kan je hier je hart ophalen met een tennisbaan, Jump XL en Monkeytown in de buurt. De rust en het sport-aanbod zijn niet de enige kenmerkende voor deze wijk. Reyeroord zet sterk in op innovatie en zet haar beste beentje voor in de strijd tegen de klimaatverandering.
Zo vind je in de wijk een solarbank om de mobiele telefoon op te laden, circulaire plantenbakken en hergebruikte stoeptegels. Gelukkig staat niet alleen de klimaatverandering centraal. Zo gebruiken bewoners bijvoorbeeld een “Gemeentepeiler” app om hun voorkeuren aan te geven. Ook op deze manier loopt de wijk ver vooruit op andere stadsdelen van Rotterdam! En dat allemaal op een steenworp afstand van Winkelcentrum Keijzerswaard.

Makelaar Reyeroord

Hou jij van een rustige wijk, waar je heerlijk kan hardlopen, volledig uit je dak kunt gaan op een trampoline en waar je binnen een mum van tijd in het kloppend hart van Rotterdam, Breda en Dordrecht kunt zitten? Bel mij dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Reyeroord adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar ben ik bekend met alle in’s en out’s van Reyeroord. Mijn naam is Debbie Hilberding, makelaar Reyeroord en ik heet je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

Ervaren in HR, maar beter thuis in de makelaardij. Een heerlijk gezin met man en 2 kinderen. Woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Een luisterend oor, goed in puzzelen. De klant centraal; ik ga met jouw portemonnee om alsof het die van mijzelf is...

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Reyeroord zal z.s.m. contact opnemen!    Te koop in en om Reyeroord