Makelaar Goudsesingel

RE/MAX, makelaar Goudsesingel

Rotterdam, de stad met vernieuwende architectuur

Over Rotterdam wordt veel gezegd, waaronder dat ze de mooiste rotstad in Europa is. Dat is, met de diversiteit in de wijken eigenlijk niet eens zo gek. De binnenstad van Rotterdam werd in de Tweede Wereld Oorlog grotendeels verwoest. Als antwoord hierop koos Rotterdam voor een heropbouw volgens vernieuwende architectuur zoals je kunt terugzien in onder andere de Markthal, Euromast en Erasmusbrug. RE/MAX Totaal Makelaars, Makelaar Rotterdam, neemt je mee door de stad!

De stad van vermaak

Rotterdam is een veelzijdige stad. Met winkelcentra zoals Zuidplein, Alexandrium, Keizerswaard, de Koopgoot en de Groene Passage is het goed shoppen in Rotterdam. Voor de ware Foodies doet Rotterdam ook allang niet meer onder met de vele culinaire topspots zoals een Loetje, Meatcave, Lux en Umami. Met het entertainment is het ook niet mis, zo kan je je culturele hart ophalen met verschillende activiteiten in onder andere Ahoy, de Kuip, het Luxor en Theater Zuidplein.
Ook wanneer je af en toe de drukte van de stad wilt ontvluchten, kan je in Rotterdam terecht. Zo zijn er volop parken zoals het Kralingse Bos, Zuiderpark, Vroesenpark en het Park bij de Euromast om te bezoeken. Daar kan je op je gemakje genieten van de zon en rust die het groen te bieden heeft.

De stad voor elke beurs, makelaar Rotterdam laat je wonen

In Rotterdam vind je voor elke beurs wel een woning. Met zogeheten arbeiderswoningen in wijken zoals Pendrecht, Slinge en Lombardijen. Oude herenhuizen in wijken zoals Hillegersberg en het Liskwartier. Of de moderne appartementen zoals in de Kop van Zuid, het Scheepvaartkwartier en de Stadsdriehoek. Of gezellige gezinshuizen zoals in Zuidwijk, Reyeroord en het Oude Noorden.

Bereikbaarheid

Dankzij de goede metro-, bus-, tram en treinlijnen beschikt Rotterdam over een eigen netwerk aan openbaar vervoer. Zo maakt het niet uit waar je woont, je bent in een mum van tijd in het hart van Rotterdam. Met meerdere snelwegen rondom Rotterdam, is een uitstapje naar andere steden ook zo gemaakt.
Met zoveel diversiteit en opties is Rotterdam gewoon “the place to be”! Wil je meer weten over wonen in Rotterdam? Neem dan contact op met makelaar Goudsesingel: RE/MAX Totaal Makelaars.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Goudsesingel zal z.s.m. contact opnemen!    Woningaanbod van makelaar Goudsesingel