Rieki den Hartogh

Rieki den Hartogh

Even voorstellen: mijn naam is Rieki den Hartogh, ik ben al meer dan 11 jaar werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars in Rotterdam. Ik doe dit met veel plezier, toewijding en enthousiasme.
Hiervoor ben ik werkzaam geweest als pensioen/verzekeringsadviseur en 12 jaar als zelfstandig, erkend hypotheek- en verzekeringsadviseur.
Voor mij staan duidelijkheid, volledige informatie, service en transparantie centraal. Aan mij heeft u dan ook een echte partner voor zowel aankoop als verkoop van uw huis.
Bij verkoop van uw woning ontzorg ik graag vanaf het begin tot en met de overdracht en verleen uiteraard, indien nodig, service daarna. U kunt er zeker van zijn dat ik ga voor het beste resultaat zodat u aan de volgende stap in uw leven kunt beginnen.
Als aankoopmakelaar help ik u ook graag op professionele wijze bij het aankopen van uw droomhuis! Ik denk mee in de nodige aanpassingen, maar ook in de mogelijkheden voor de toekomst. Soms zijn kleine aanpassingen in het huis al voldoende om uw droomhuis mogelijk te maken!
Bij een combinatie van aan- én verkoop begeleid ik u natuurlijk bij het hele proces zodat het naadloos op elkaar aansluit.

Zoekt u een praktische ingestelde makelaar die duidelijk is in de communicatie en úw belangen behartigt?
Neem dan contact met mij op via 010 453 59 28 / 06 206 22 268 of per email riekidenhartogh@remax.nl dan kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek afspreken.

Rieki den Hartogh

Makelaar 010-4535928 06-20622268
Mijn wijk: Stadsdriehoek
Betrokkenheid, inlevingsvermogen, toewijding, duidelijkheid en servicegerichtheid maken dat ik u perfect kan begeleiden en ontzorgen bij aankoop en verkoop. Woonachtig én werkzaam in de Stadsdriehoek, dus echt thuis in deze wijk!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Rieki den Hartogh zal z.s.m. contact opnemen!

NIEUW in de verkoop