Rieki den Hartogh

Rieki den Hartogh

Mijn naam is Rieki den Hartogh en ik ben werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars. Zolang als dat ik me kan herinneren ben ik al bezig geweest in de verkoop-branche. Waar ik als 16 jarige begon met de verkoop van schoenen, verkocht ik op latere leeftijd vrouwencosmetica.

Al snel ontdekte ik mijn talent voor het luisteren naar de klant en het horen van hun behoefte. Dankzij alle jaren aan ervaring in de retail, leerde ik dat het gezegde ijs verkopen aan een Eskimo, niet voor mij opgaat. Voor mij staat het belang van mijn klant centraal, zelfs wanneer het in mijn nadeel kan uitpakken.

Voor mij staan oprechtheid en transparantie centraal. Aan mij heb je dan ook een echte partner in crime in zowel de aankoop als verkoop van je huis. Ik kijk met je mee naar hoe je jouw huis het beste kan verkopen en zoek net zolang tot ik de koper gevonden heb die je het beste bod doet. Zoek je naar een huis? Dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden van het huis en adviseer ik je hier zeker in. Soms lijkt een huis op het eerste gezicht geschikt, maar blijkt het minder toekomstbestendig te zijn. Daarin denk ik graag met je mee!

Als aankoopmakelaar help ik jou graag op professionele wijze bij het aankopen van jouw droomhuis! Ik denk met je mee in de nodige aanpassingen, maar ook in de mogelijkheden voor je toekomst. Soms zijn met kleine aanpassingen in het huis of in je levensstijl voldoende om jouw droomhuis mogelijk te maken!

Ook bij de verkoop van je woning ontzorg ik je graag vanaf het begin tot het eind. Je kan jezelf ervan verzekeren dat ik ga voor het beste resultaat zodat jij aan je volgende stap in jouw leven kan beginnen.
Zoek jij een down-to-earth, praktische en oprechte makelaar, die jouw belang echt behartigt? Neem dan contact met mij op via 06 20 62 22 68 dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in!

Rieki den Hartogh

Makelaar 010-4535928 06-20622268
Mijn wijk: Stadsdriehoek
Oma en trotse moeder van een internationaal nest. Een leven lang ervaring in sales en retail. Talent voor luisteren en de senior-makelaar van kantoor. Woonachtig in de Stadsdriehoek, dus echt thuis in de wijk!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Rieki den Hartogh zal z.s.m. contact opnemen!

NIEUW in de verkoop