Richard Baldew

Richard Baldew

Mijn naam is Richard Baldew en ik werk als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars.

Hiervoor ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest in het bank- en verzekeringswezen, met als laatste functie hypotheekadviseur bij een grote bank.

Een mooi beroep waarin je kopers kan begeleiden naar hun droomhuis. Deze periode heeft mij geleerd om doelgericht en praktisch te werk te gaan zonder het belang van mijn klant uit het oog te verliezen.

Tijdens deze werkzaamheden kwam ik regelmatig in contact met makelaars, en door verschillende gesprekken te voeren heb ik in 2013 de overstap naar RE/MAX gemaakt. RE/MAX is een franchiseorganisatie die je alle tools en opleidingen kan bieden die je nodig hebt bij je dagelijkse werkzaamheden. Dit in combinatie, met het zelfstandig ondernemerschap, is voor mij destijds doorslaggevend geweest om de overstap te maken. Doordat ik nu zelfstandig werk kan ik mijn tijden flexibel indelen, en bijvoorbeeld bezichtigingen in de avond of in het weekend inplannen. Dit is iets wat vooral voor veel kandidaat-kopers interessant is.

Makelaar zijn is een rol waar ik niet alleen het verhaal van de mensen hoor, maar ook het verhaal van het huis! Vaak mag ik mijn cliƫnten helpen bij de volgende stap in hun leven. Ook mijn achtergrond met betrekking tot hypotheken en verzekeringen komt hier nog regelmatig van pas.

Het vinden van het beste bod voor hun (oude) koophuis of het vinden van het geschikte huis waar ze nog jaren in kunnen wonen, geeft mij de uitdaging die ik nodig heb om het beste uit mezelf te halen.

Zowel als aankoopmakelaar als bij de verkoop van je woning, kan je een professionele en zakelijke behandeling verwachten vanuit mij. Waarbij ik je help bij al je vragen en zorg dat jij het beste resultaat bereikt.

Zoek jij een gedreven en geduldige makelaar met oor voor jouw verhaal, die jouw belang echt vooropzet? Neem dan contact met mij op via 06 24 95 06 21 dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in!

Specialisaties

Richard Baldew

Makelaar 010-4535923 06-24950621
Mijn wijk: Oude Noorden
Gek op het werk als makelaar; een job vol uitdaging. Professioneel maar met een luisterend oor voor de klant. Gedreven en geduldig.

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Richard Baldew zal z.s.m. contact opnemen!

NIEUW in de verkoop