Makelaar Meeuwenplaat Hoogvliet

Meeuwenplaat

Diversiteit!

Ook deze wijk ontstond in de jaren ’50 als antwoord op de woningnood in Rotterdam. De toenmalige portiekwoningen hebben ondertussen veelal plaats gemaakt voor moderne nieuwbouw. Het Hofeiland, is één van deze nieuwbouwprojecten. Je vindt hier appartementen en eengezinswoningen. En het Oosterbaken, een imposant gebouw wat met 33 verdiepingen en een hoogte van 99 meter het hoogste gebouw van Hoogvliet is. Vanaf de wat hoger gelegen verdiepingen heb je een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Europoort en op heldere dagen kun je zelfs Delft in de verte zien liggen. Hier wonen? Makelaar Meeuwenplaat Hoogvliet vertelt je meer over de wijk!

Natuur en recreatie

De oude maas stroomt langs de Meeuwenplaat. Hou je van de natuur? Maak dan eens een lange wandeling en vergeet niet een kijkje te nemen in de visserijgriend. Houd hier wel rekening met de invloed van het getij, dagelijks daalt en stijgt het waterpeil hier gemiddeld anderhalve meter per dag.
Hou je meer van fietsen? Dan is een fietstocht langs de Oude Maas richting de Rhoonse grienden zeker een aanrader.

Voorzieningen

Op de Meeuwenplaat vinden we de grootste onderwijsinstelling van Hoogvliet, de Campus! In dit moderne gebouw, wat zich van buiten kenmerkt door de grote glazen puien, is het ROC Zadkine gevestigd. Net als het voortgezet onderwijs met Penta collega en het Einstein Lyceum. Kortom, er is volop keuze in onderwijs voor je kinderen.
Zoek je een betaalbare woning of juist een woning in een duurdere prijsklasse, op Meeuwenplaat heb je ruime keuze in woningtypes. Er is voor ieder wat wils.

Makelaar Meeuwenplaat Hoogvliet

Wil jij graag in een stadse omgeving wonen met natuur en recreatiemogelijkheden om de hoek? Dan is de wijk Meeuwenplaat misschien wel jouw nieuwe thuis. Neem even contact met mij op voor een afspraak! Als wijkmakelaar in de wijk Meeuwenplaat adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je woning. Neem even contact met mij op voor een afspraak! Mijn naam is Ilona Schuller, en ik heet je graag welkom in Meeuwenplaat.

Uw wijkmakelaar

Meedenker, leest tussen de regels door. Ervaring in reclame. Is kritisch als jij het even niet meer bent. Altijd op zoek naar de best mogelijke match voor jou!

Aanbod Hoogvliet

Wil je contact met de makelaar voor Meeuwenplaat? Laat hieronder je gegevens achter en Ilona belt om een afspraak te maken!