Podcast @ RE/MAX

RE/MAX Real Estate Talk: Vastgoednieuws uitgelegd

Luister op Spotify

RE/MAX Real Estate Talk

Vastgoednieuws uitgelegd

Denk je eraan om binnenkort te gaan verhuizen? Luister dan naar deze podcast om op de hoogte te blijven van al het nieuws op de Rotterdamse vastgoedmarkt.

 

Hosts šŸŽ™ Remko Schrijver en Monique IJzelenberg.

Aflevering 3

Wat is een verborgen gebrek?

Tijdens deze derde episode van RE/MAX Totaal Makelaars gaan we het hebben over verborgen gebreken. Wat is een verborgen gebrek? Wie is er verantwoordelijk voor de kosten? Monique en Remko beantwoorden al je vragen en twijfels.

Aflevering 2

Biedlogboek & Overbieden

Tijdens deze tweede episode van RE/MAX Totaal Makelaars gaan we het hebben over de nieuwe biedingsprocedure, biedlogboek en wat het precies inhoudt. We gaan het ook hebben over overbieden in de huidige woningmarkt en hoe moet je een compleet bod uitbrengen.

Aflevering 1

Opkoopbescherming & Prioriteit voor inwoners bij aankoop van nieuwbouwoning

Kijk en luister hieronder naar onze eerste aflevering waarin Monique en Remko zich voorstellen, uitleggen het doel van deze podcast en verder praten over Opkoopbescherming in Rotterdam.

In deze eerste podcast gaan ze het hebben over gemeenten die hun eigen inwoners voorgang willen geven bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Ze gaan het ook hebben over de nieuwe opkoopbeschermingĀ  en hoe starters in deze markt meer kans kunnen maken op het kopen van een woning.