Beoordeling van Yara van Hamburg

Stephen helpt je in deze gekke woningtijden! Met zijn ondersteuning hebben mijn partner en ik namelijk in korte tijd onze nieuwe woning gevonden. Na een zoektocht van bijna twee jaar, kwamen we via een bezichtiging in januari 2022 in contact met Stephen. In zijn belronde om aan te geven dat wij het voor die woning niet waren geworden, gaf hij ons gelijk tips mee. Wij waren positief verrast en vroegen Stephen om onze aankoopmakelaar te worden. En nu, april 2022, hebben wij kunnen tekenen voor ons nieuwe huis! Stephen reageert altijd vlot, op verschillende tijden van de dag. Staat klaar om al je vragen te beantwoorden en geeft transparant en eerlijk zijn advies. Bovendien staat hij voor je klaar om met alle bezichtigen en andere afspraken mee te komen. En ook na de aankoop kunnen we bij hem terecht voor vragen of als er problemen zijn ontstaan. Met Stephen ervaren wij daarom stabiliteit en zekerheid. Bedankt Stephen!

Mijn cijfer voor Stephen van Gilst: 9.6

Geplaatst op 20-04-2022