Beoordeling van Marilu Groeneweg

Met volle tevredenheid kijk ik terug op de samenwerking met Mike Lamnadi! De communicatie (telefonisch, email, Whatsapp) verliep zeer goed en super snel! Hij was erg behulpzaam en adequaat en heel plezierig in de omgang. De foto's/filmpje en tekst zijn op funda geplaatst zoals samen afgestemd. De benodigde informatie en documenten rondom de verkoop werden snel aangeleverd. Mike was zelfs niet te beroerd om mijn vragen te beantwoorden tijdens het weekend en Feestdagen! Ik weet niet of dit standaard is, maar bij een spannend proces als je huis verkopen is het snel antwoord krijgen op - voor mij prangende - vragen erg prettig! Hij was echt mijn steun en toeverlaat! Al met al had ik mij geen betere makelaar kunnen wensen! Lot uit de loterij! SUPER Bedankt Mike!

Mijn cijfer voor Mike Lamnadi: 10

Geplaatst op 20-09-2021