Beoordeling van Diana Bijl-van Dipten

In het najaar van 2019 hebben wij het eerste contact gehad met Debbie. Debbie werd aangeraden door buren van de galerij. Debbie heeft hun geholpen met de verkoop van hun huis, maar ook met de koop van hun appartement. Debbie was vanaf het begin al erg vriendelijk en enthousiast om onze woning te verkopen. Ook erg fijn dat Debbie van de persoonlijke benadering is. Ze reageert snel op vragen en berichten. Ook is ze geïnteresseerd in de klant zelf. Er waren wat dingen die uitgezocht moesten worden mbt de woning, dit konden we geheel overlaten aan Debbie, fijn! Onze woning is goed verkocht en Ook nog voordat het echt de markt op kwam. De overdracht verliep door Corona anders, maar alles is telefonisch goed besproken. We hebben Debbie ook aangeraden bij andere mensen die verhuisplannen hebben in de toekomst.

Mijn cijfer voor Debbie Hilberding: 9,1

Geplaatst op 11-08-2020