Beoordeling van Alexander Hubert

Yuri heeft ons geholpen bij de aankoop en verkoop van onze woning. Vanaf het moment dat hij voor het eerst bij ons binnenstapte was er een goede match. Het is bijna moeilijk om niet met hem te matchen. Hij heeft de babbel van een makelaar, maar is geen standaard makelaar. Een leuke, gezellige en oprechte vent. Bij de verkoop van onze woning koos hij voor de juiste strategie en zorgde voor een goede en soepele afhandeling. Yuri heeft veel kennis en verstand van zijn vak, is erg realistisch. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bij de aankoop van onze woning ook realistisch bleven. In het proces van bieden koos hij de juiste strategie en adviseerde hij ons goed, door niet hoger te gaan dan een bepaald bedrag. Hiermee heeft ons behoed voor het doen van een impulsaankoop. Super fijn om zo geadviseerd te worden en dit geeft ook wel duidelijk aan dat hij er voor ons was. Yuri heeft ons ook goed geholpen toen de overdracht niet geheel soepel ging. Hij stond voor ons klaar en ook hier heeft hij een groot succes van weten te maken. Dank voor alles en wij vinden het jammer dat we je nu minder vaak spreken. het was altijd gezellig en altijd een vrolijk gesprek. We zijn wel een vriend rijker! Zoals je kunt lezen, niets anders dan lof en wij kunnen hem van harte aanbevelen!!

Mijn cijfer voor Yuri van den Ende: 10

Geplaatst op 04-01-2021