Yuri van den Ende

Yuri van den Ende

Al in 2003 ben ik vol enthousiasme de wereld van de makelaardij in gestapt, en dat is een prachtig besluit geweest. Ik geniet er iedere dag weer van mensen te mogen helpen bij het aan- en verkopen van hun woning.

Als RE/MAX makelaar maak ik sinds een paar jaar onderdeel uit van RE/MAX Totaal Makelaars 010 & More, gevestigd in Rotterdam Rubroek aan de Goudsesingel. Een sterk en enthousiast team makelaars.

Net als alle makelaars en financieel adviseurs bij RE/MAX Totaal Makelaars, ben ook ik zelfstandig ondernemer. Met behulp van het unieke RE/MAX-concept kan ik u optimaal bedienen. Ik bied u daarmee een compleet pakket van aan- en verkoop van uw woning of bedrijfsobject, taxatie, huur- en verhuur van woning(en). Uw full service makelaar met begeleiding van A tot Z. Door een uniek en uitgebreid marketingplan verkopen wij als RE/MAX makelaar gemiddeld sneller en tegen een hogere prijs dan andere makelaars.

Service is ons codewoord, het belang van u als klant staat voorop en we staan altijd voor u klaar. Naast vooruitstrevend en gedreven zijn kwaliteit en betrouwbaarheid de kenmerkende waarden binnen onze organisatie! Wij zetten een woning niet te koop maar wij verkopen uw woning.

ALS RE/MAX MAKELAAR BEN IK:

– creatief;
– bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend;
– zelfstandig ondernemer;
– uw vaste contactpersoon;
– persoonlijk betrokken bij iedere opdracht;
– verantwoordelijk voor een optimaal bereik van uw woning;
– degene die u altijd op de hoogte houdt over het verkoopproces;
– continu bezig met diverse trainingen, & workshops;
– degene die het een eer vindt om uw woning te mogen verkopen!

Bemiddeling in hypotheken en verzekeringen wordt verzorgd door onze Erkend Hypotheekadviseur. Op deze wijze kunnen wij u van een onafhankelijk advies voorzien.

Uw woning verkopen of verhuren? Aankopen of aanhuren? Hypotheek (over)sluiten? Of een vrijblijvende waardebepaling?

U bereikt mij het gemakkelijkst via 06 413 49 676.

Yuri van den Ende

Makelaar 010 453 59 37 06-41349676
Mijn wijk: Liskwartier
Ik vind het belangrijk dat u op de hoogte bent van de waarde van uw woning. Om die reden is de waardebepaling geheel vrijblijvend en dus gratis. Het is dus heel eenvoudig, als u niet weet wat de waarde van uw woning is, weet u ook niet wanneer het beste moment is om te verkopen, of juist het besluit te nemen om te blijven wonen waar u woont. Ik loop graag even bij u binnen!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Yuri van den Ende zal z.s.m. contact opnemen!

NIEUW in de verkoop