Remko Schrijver

Registermakelaar in Rotterdam


Ben je op zoek naar een makelaar die ervaring niet verwart met automatisme; die elke nieuwe klant weer ziet als een nieuwe kans en elke oude klant herkent en kent? Mijn doel is om jouw makelaar voor het leven te zijn, je vraagbaak, je informatiebron voor alles wat met huizen, vastgoedbeleggingen, appartementen en bouwprojecten te maken heeft. En met een carrière in de makelaardij natuurlijk!

Mijn speerpunten zijn:

  • Altijd antwoord, en altijd snel
  • Eerlijkheid vóór de deal
  • Jouw belang voorop
  • Zeggen wat je moet weten, niet wat je wilt horen
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag bereikbaar
  • No Cure No Pay, al sinds 2005

Wil je kopen of verkopen in Rotterdam? Neem dan contact met mij op. Mijn wijkspecialiteit is het Kleiwegkwartier, maar de vastgoedwereld in Rotterdam kent weinig geheimen voor mij. Gratis en vrijblijvend kennismaken met deze gedreven maar relaxte, betrokken maar professionele makelaar? Neem dan contact met mij op!

Specialisaties

Remko Schrijver

Makelaar/Kantooreigenaar 010-4535922
Op de wereld sinds 1977, makelaar sinds 2005. Getrouwd, twee kinderen, woon in Barendrecht. Gek op: verbouwen, racefiets, crossfit en Italië (eten en oudheid).

Atheneum, mba, HEAO CE, 9 jaar Siemens Nederland NV. 3 x Broker/Owner van het jaar bij RE/MAX Nederland (2018 wederom!). Marketeer, relatiebouwer, ondernemer & mentor.

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Remko Schrijver zal z.s.m. contact opnemen!

NIEUW in de verkoop

Beoordelingen

Wat klanten over mij zeggen...

Het is gewoonweg een verademing om met Remko Schrijver van Re/Max zaken te doen. Prettig in de omgang, maar vooral professioneel, persoonlijk maar goed zakelijk. Hij denkt in kansen en oplossingen, en, uiteindelijk het belangrijkst, hij krijgt het pand verkocht op goede voorwaarden en tegen een goede prijs. Hij kent de markt, kent zijn klanten en levert gewoon uitstekend maatwerk.

Sylvia van Werven (10)

Remko Schrijver is een deskundige makelaar/taxateur, die kennis van zaken heeft en altijd beschikbaar is voor vragen en voor het geven van advies, kortom heel betrokken. We zijn erg blij dat de snelle verkoop van ons huis en de taxatie van ons nieuwe huis zo goed verlopen door de inzet van Remko.

H. Moerman/J. Vaane

Remko Schrijver heeft met de verkoop van onze woning veel oog gehad voor onze wensen en behoeften, heeft alles goed afgestemd en had persoonlijke aandacht. De samenwerking is ons erg goed bevallen. Remko heeft de opdracht uitstekend uitgevoerd; onze woning is binnen 2 weken ruim boven de vraagprijs verkocht.

Sewan Mumcuyan