Nicoleta Ciobanu

Mijn naam is Nicoleta Ciobanu en ik ben werkzaam als social media stagiaire bij RE/MAX Totaal Makelaars.

Ik ben geboren in Moldavië en getogen in Padova, een mooie stad in Italië. Roemeens is mijn moedertaal, maar doordat ik in een internationale omgeving ben opgegroeid, spreek ik ook Italiaans, Engels, Russisch en uiteindelijk ook Nederlands.

Drie jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen nadat ik toegelaten werd tot de International Bachelor of Communication & Media aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Op dit moment ben ik bezig met de laatste maanden van mijn master Marketing Management aan de Rotterdam School of Management. Mijn doel is om in dit veld ook mijn carrière te ontwikkelen.
Tijdens mijn tijd in Rotterdam moest ik een aantal keer verhuizen. Dat was op zichzelf al lastig, maar het werd nog moeilijker doordat ik de Nederlandse taal niet beheerste en de stad Rotterdam niet kende. Langzaam maar zeker raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de vastgoedwereld van Rotterdam. De moderne en hippe ontwerpen, diverse bewoners en levendig buurten zorgen ervoor dat ik steeds meer wil weten.

Bij RE/MAX krijg ik nu de kans om stappen te zetten in mijn carrière in de marketing, terwijl ik ook de huizenmarkt in Rotterdam van heel dichtbij leer kennen.
Het is mijn taak om de communicatie tussen u en de vastgoed sector te verbeteren, RE/MAX naar uw buurt te brengen, en bovenal, u dichterbij uw toekomstige huis te brengen.

We kunnen altijd een gesprek hebben over uw wensen, ook als u de Nederlandse taal niet beheerst!

Nicoleta Ciobanu

Social Media assistent 010-4535920
Geboren in Moldavië, getogen in Italië en loyaal aan Rotterdam. Met een passie voor online marketing en mensen zich thuis te laten voelen.

NIEUW in de verkoop