Maxelle Quint

Mijn naam is Maxelle Quint en ik ben werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars.

Al jong was ik al gefascineerd door paarden. Naarmate ik ouder werd, trainde ik verschillende paarden en kwam ik verder in de paardensport. Dankzij alle kennis en kunde die ik in deze jaren opdeed, werd ik een ware specialist in de verkoop van paarden! Puur en alleen omdat ik constant zoek naar de beste match tussen ruiter en paard. Want alleen dan, droeg ik bij aan de harmonie waarin ze elkaar naar een hoger niveau tilden!

Na verloop van tijd, begon ik met de verkoop van ‘Luxury jewelry’. Hierbij begeleidde ik klanten bij het ontwerpen van hun eigen (trouw)ringen. Opnieuw hielp ik mensen in het realiseren van hun dromen en ideeën tot een prachtig eind resultaat!

Al snel ontdekte ik, dat ik graag het verschil maak voor mensen op voor hen belangrijke en fundamentele momenten in hun leven. Waar ik dat in het begin deed bij de match van ruiter en paard, deed ik dit later bij het begeleiden van stellen bij het ontwerpen van hun trouwringen. Nu mag ik dat doen bij het kopen van een (eerste) huis. Per slot van rekening zijn dit geen gebeurtenissen die je dagelijks meemaakt!

Mijn liefde voor het makelaarschap ontstond tijdens mijn eigen zoektocht naar mijn droomhuis. Ik werd verliefd op de verschillende huizen en hun eigen karakters. Het was alleen niet allemaal rozengeur en maneschijn! Tijdens mijn zoektocht, miste ik een stuk begeleiding en een luisterend oor voor mijn wensen. Ik miste een partner-in-crime die oog had voor mijn behoeften en het karakter van het huis. Die voor mij deed, wat ik vroeger voor ruiter en paard deed, namelijk het vinden van de beste match!

Toen RE/MAX op mijn pad kwam, wist ik dat dit mijn plek is! Nu kan ik mensen begeleiden tijdens één van de meest invloedrijke momenten in hun leven. Met mijn oog voor details, kan ik op zoek gaan naar de beste match tussen huis en koper. Dit merk je dan ook in mijn rol als aankoopmakelaar: ik begeleid je door het gehele proces! Met een luisterend oor voor al je wensen en zal al uw vragen beantwoorden.

Op die manier haal ik al je zorgen weg tijdens een al spannend traject, zoals het kopen van een (eerste) huis. Zoek je naar een makelaar die een luisterend oor heeft? Oog heeft voor de beste match en die creatief is als het gaat om verkoop? Neem dan gerust contact op met mij, Maxelle Quint, jouw RE/MAX makelaar: 06 11 92 08 62.

Specialisaties

Maxelle Quint

Makelaar 010-4535924 06-11920862
Mijn wijk: Oud-Charlois
Trotse moeder van één zoon. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan paarden. Ik ben een echte (geboren) Rotterdamse; ik woon vlakbij de wijk waar ik als wijkmakelaar werk. Als klein meisje groeide ik op in Charlois en reed op mijn rolschaatsen naar Zuidplein... als er iemand thuis is in Charlois dan ben ik het!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Maxelle Quint zal z.s.m. contact opnemen!

Woningaanbod Oud Charlois e.o.