Ilona Schuller

Ilona Schuller

Mijn naam is Ilona Schuller, ik werk als een zelfstandige makelaar binnen het RE/MAX Totaal Makelaars team in Rotterdam.

Voor ik een makelaar werd, werkte ik als zelfstandige voor een reclamebureau. Hier leerde ik hoe belangrijk het is om de vraag van je klant te horen, ook de vraag die ze tussen de regels door stellen. Wat voor resultaten je neer kunt zetten wanneer je klanten te vertrouwen.

Zolang als ik me kan herinneren hebben huizen me al geïntrigeerd. Toen de kans op mijn pad kwam om als makelaar aan de slag te gaan, twijfelde ik geen seconde. Als makelaar hoor ik het persoonlijke verhaal van mijn klanten en zie ik het verhaal van het huis wat we verkopen of aankopen. Daarom is het belangrijk dat ik het belang van mijn klanten in het oog hou, ook wanneer ze zelf door enthousiasme het (tijdelijk) kwijt zijn. Laten we eerlijk zijn, sommige huizen geven genoeg reden om te twijfelen aan onze woonwensen!

Daarom zijn mijn adviezen oprecht en gericht op het beste resultaat. Soms kan een prachtige woonkamer je het hoofd op hol brengen terwijl de rest van het huis niet aansluit bij wat je eigenlijk zocht. Tegelijkertijd kan je door de meubels net even anders neer te zetten, het huis net wat beter op de foto vastleggen.

Dat gecombineerd met mijn gedrevenheid, maakt dat ik altijd zoek naar het best mogelijke resultaat. Niet alleen in de aankoop van een huis zoek ik naar de best mogelijke match, ook in de verkoop van een huis ga ik voor het beste bod.

Zoek jij een gedreven en energieke makelaar met oog voor details, die van aanpakken weet en jou het echt ontzorgt? Neem dan contact met mij op via 06 41 22 31 40 dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in!

Ilona Schuller

Makelaar 010-4535920 06-41223140
Mijn wijk: Hoogvliet
Meedenker, leest tussen de regels door. Ervaring in reclame. Is kritisch als jij het even niet meer bent. Altijd op zoek naar de best mogelijke match voor jou!

NIEUW in de verkoop