Fanny Vermeer

Mijn naam is Fanny Vermeer en ik ben werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars in Rotterdam.

Ik ben ook opgegroeid in het mooie en bruisende Rotterdam en vind het heerlijk om in deze geweldige stad te mogen werken!

De aan- of verkoop van uw woning is over het algemeen een speciaal moment in uw leven waarin er ontzettend veel op u afkomt, hierin begeleid ik u graag van begin tot eind om u zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw verhuizing voor te bereiden. Een persoonlijke, enthousiaste aanpak en ook bereikbaar buiten kantoortijden.

Zelf heb ik al diverse keren in uw schoenen gestaan en weet hoe belangrijk het is om dit proces samen te doorlopen als een team, transparant, eerlijk en bereikbaar. Ik vind het daarom belangrijk dat u als klant vertrouwen in mij hebt, zodat we samen voor het beste resultaat kunnen gaan.

Mijn loopbaan heeft altijd in het teken van dienstverlening en klantcontact gestaan, voorheen in de IT waar ik ontzettend veel geleerd heb in en van het bedrijfsleven. Ik leerde hier omgaan met uitdagingen en oplossingsgericht denken voor de klant. Aangezien ik altijd al interesse heb gehad in de makelaardij besloot ik na mijn laatste verhuizing, het roer om te gooien. Toen de kans zich dus voordeed om me aan te sluiten bij RE/MAX kon ik dit niet aan me voorbij laten gaan, als zelfstandig makelaar sluit je je hier aan bij een enorm netwerk en beschik je over de beste trainingen.

Bent u dus op zoek naar een enthousiaste makelaar waar u als klant op nummer één staat en die net zo lang zoekt tot het plaatje compleet is of heeft u gewoon een vraag bel me dan gerust op 06-1977 67 60.

Fanny Vermeer

Makelaar 010-4535934 06-19776760
Mijn wijk: Blijdorp
Opgegroeid op een woonark in het mooie Rotterdam, woonachtig in Barendrecht en moeder van 2 pubers.
Altijd een luisterend oor en klant op nummer 1.
Ik hou van mensen en het altijd gezellige Rotterdam, de stad die nooit verveeld.

Te koop bij RE/MAX Totaal Makelaars