Debbie Hilberding

Debbie Hilberding

Mijn naam is Debbie Hilberding en ik ben werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars. Al sinds mijn 19de droomde ik van een baan in de Makelaardij. Door een valse start, begon mijn carrière bij de crediteurenadministratie. Al snel greep het vak van de Personeelsfunctionaris me bij het hart en dankzij een opleiding naast het werk kon ik al snel aan de slag als Personeelsfunctionaris.

Toen de kans om makelaar te worden op mijn pad kwam, twijfelde ik natuurlijk geen moment! De combinatie van het persoonlijk contact met mensen, oor hebben voor hun persoonlijk verhaal en oog voor hun droom, trok me enorm. Gelukkig kan ik dankzij mijn probleemoplossend vermogen optimaal mee denken met mijn klanten. Soms lijkt een huis op het eerste gezicht niet geschikt, maar is het met kleine aanpassingen zo geschikt te maken.

Het puzzelen tussen de wensen en behoeften van mijn klant en het aanbod in de woningmarkt geeft mij een uitdaging waar ik mijn tanden in kan zetten! Waarbij het belang van mijn klant centraal staat, zowel in de aankoop als verkoop van een huis.

Dit blijkt uit mijn persoonlijk advies. Als makelaar is het voor mij van groot belang dat jij je vertrouwd voelt bij mij, dat je ervaart dat mijn focus op jouw belang ligt en dat ik proactief en doelgericht te werk ga. Op die manier behaal ik niet alleen het beste resultaat voor jou.

Bij de verkoop van jouw woning ontzorg ik je graag tijdens het verkooptraject. Dit begint al bij ons eerste contact en stopt pas nadat het voor jou klaar is.
Als aankoopmakelaar help ik jou graag op professionele wijze bij het aankopen van jouw droomhuis! Soms zijn kleine aanpassingen voldoende om jouw droomhuis mogelijk te maken!
Je kan je verzekeren dat ik met jouw portemonnee omga alsof het de mijne is! Dat maakt dat ook dat ik naar de beste mogelijkheden blijf zoeken voor jou. Zoek jij een eerlijke en oprechte makelaar, die volledig voor jouw belang gaat? Neem dan contact met mij op via 06 19 43 69 75 dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in!

Specialisaties

Debbie Hilberding

Makelaar 010-4535935 06-19436975
Mijn wijk: Makelaar Reyeroord
Ervaren in HR, maar beter thuis in de makelaardij. Een heerlijk gezin met man en 2 kinderen. Woon in Hendrik-Ido-Ambacht. Een luisterend oor, goed in puzzelen. De klant centraal; ik ga met jouw portemonnee om alsof het die van mijzelf is...

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Debbie Hilberding zal z.s.m. contact opnemen!

NIEUW in de verkoop