Bernice Silva

Bernice Silva

Al zeer vroeg ontdekte ik mijn passie voor woningen: zowel exterieur als interieur. Als kleuter tekende ik graag doorsnede van huizen geheel met interieur, op uitgeklapte enveloppen. Hier begon mijn liefde voor architectuur en ontwerpen.

Na de middelbare school heb ik de opleiding Makelaardij o.g. gedaan. En ben hierna kort werkzaam geweest in de vastgoed. Uiteindelijk besloot ik de stap te zetten en heb de opleiding Bouwkunde gevolgd. Ondertussen deed ik ook de cursus Binnenhuisarchitectuur ernaast. Gedurende deze opleiding was ik werkzaam in de energiewereld. Maar ik kreeg na een aantal jaar er werkzaam te zijn erg de ambitie om te ondernemen, voor mijzelf aan de slag te kunnen. Ik ben meteen aan het oriënteren geslagen met als resultaat het volgen van de studie Marketing & Communicatie. Omdat ik van mening ben dat de wereld valt en staat met technologie én communicatie.

Toen de kans kwam om bij RE/MAX Totaal Makelaars als zelfstandig makelaar aan de slag te gaan, kon ik maar één ding denken: Dit is dé carrière, waarin ik al mijn passie en creativiteit in kwijt kan. En door deze kwaliteiten ben ik in staat als allround makelaar voor de klant op te treden.

Het kopen of verkopen van een woning is vaak één van de mooiste momenten uit iemands leven. Uit de service die ik de klanten bied, wordt dit ook duidelijk: ik begeleid en behartig de belangen van de klant in het gehele traject. Ik zorg ervoor dat de woning met enkele aanpassingen of door een nieuwe styling aantrekkelijk(er) wordt en hierdoor sneller verkocht wordt. Want vaak zit het obstakel, waardoor de woning niet verkoopt, in de uitstraling ervan en niet per definitie in de prijs. Door mijn marketing en communicatie achtergrond bedenk ik graag creatieve stappen die ik zal inzetten om de wensen van de klant snel en op de voordeligste manier tot uiting te brengen. Omdat elke klant en ook elk huis anders is, is het geen overbodige luxe om voor elke opdracht een nieuw plan te bedenken. Dat maakt dit vak ook zo enerverend en leuk. En is geen opdracht hetzelfde.

Sta jij op het punt je woning te verkopen en of een nieuwe te kopen en wil jij dat op een geheel efficiënte wijze doen, aarzel niet en neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En wie weet resulteert dit in het vinden van je droomwoning en of het verkopen van je huidige.

Specialisaties

Bernice Silva

Makelaar 010-4535930 06-24222634
Mijn wijk: Nesselande