RE/MAX Taxaterdag

26 oktober 2019

Taxaterdag

gratis waardebepaling

Ook huiseigenaren die nog geen concrete plannen hebben voor een verhuizing zijn we bereid om te helpen tijdens REMAX Taxaterdag. Er komt namelijk een keer een moment waarop je wel wilt verhuizen en dan is duidelijkheid over de waarde van je huis of appartement een goed begin. Wij investeren daar graag onze tijd in en hebben om die reden Taxaterdag (www.taxaterdag.nl) in het leven geroepen. 3 à 4 x per jaar op een zaterdag rijden wij de hele dag kriskras door de regio Rotterdam om waardebepalingen op te nemen. Per adres zijn we circa 20 minuten bezig met de woningopname. In de daaropvolgende week werken we alle waarderapporten uit en krijg je een duidelijke weergave van de waarde van je onroerend goed in de huidige markt.

Tot nog toe hebben wij 223 waardebepalingen afgegeven in 4 edities. Editie 7 van de inmidddels landelijk georganiseerde RE/MAX Taxaterdag staat gepland op zaterdag 26 oktober. 

Momentopname

Omdat de woningmarkt continue aan verandering onderhevig is, is het altijd een momentopname. Het is dan ook logisch dat je eens in de zoveel tijd een nieuwe waardebepaling laat maken. Juist om die reden bieden wij onze waardebepaling kosteloos aan. Diverse factoren bepalen de waarde van je huis. Zo kan de onderhoudsstaat van de woning veel beter zijn dan die van je buren, bijvoorbeeld omdat jij wel verbouwd hebt en je buren niet. Of misschien heb je uitgebouwd, dakkapellen geplaatst, je fundering hersteld… Ook de wijk, de locatie, vraag en aanbod in de buurt maar ook landelijke factoren zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en overheidsbeleid en Europese regelgeving beïnvloeden de waarde van je woning. Gelukkig beschikken wij over de lokale kennis en internationale expertise om voor je woning op basis van al deze kenmerken de juiste waarde vast te stellen.

Meld je gratis aan voor de REMAX Taxaterdag