Makelaar Stadsdriehoek

De Stadsdriehoek

Wonen met uitzicht op de Rotterdamse skyline

A house with a view! Met weidse uitzichten op de stad en omgeving? Dan is de stadsdriehoek de plek voor jou! Pas wel op, want de Rotterdamse skyline kan zomaar je hart veroveren. Makelaar Stadsdriehoek neemt je mee op pad.

Waar vind je de Stadsdriehoek?

De Stadsdriehoek ligt in het stadshart van Rotterdam met de Koopgoot als het bruisend hart! De wijk strekt zich tussen de Coolsingel en het Oostplein en tussen de Goudse Singel en de Boompjes uit. Met straten zoals de Meent, de Willemskade, de Boompjes en Oosterkade kan je je hart ophalen aan appartementen met weidse uitzichten over de Maas of Rotterdam.
Het stadsdeel is uit verschillende markante gebieden samengesteld. De bekendste zijn de Oude Haven, het Haringvliet, het? Leuvekwartier en het gebied rondom de Meent en de Pannenkoekstraat waar veel horeca gevestigd is. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven op de vele terrassen. Als je er dan toch bent; stap dan eens binnen bij HARRIES, de Rotterdamse hotspot om op een superleuke manier kennis te maken met wijn en de wandelende wijncatalogus Harrie Baas.

Het woningaanbod in de Stadsdriehoek

De Stadsdriehoek kenmerkt zich door een mix van historische en moderne panden. De oude architectuur bestaat uit een mix van historische koopmanshuizen waarbij het Witte Huis, de eerste Europese Wolkenkrabber een van de bekendste gebouwen in de stad is.
Zo midden in het hart van Rotterdam vind je hier minder groen dan in de andere wijken. Je vindt er wel veel markante oude en nieuwe gebouwen zoals de Kubuswoningen, de Hofdame, 100 Hoog, het Timmerhuis, de Coopvaert en de Maastoren. En natuurlijk de beroemde Markthal met het naastgelegen Skyview reuzenrad. Mensen van over de hele wereld komen hier naartoe om een dagje sightseeing te doen.

Makelaar Stadsdriehoek

Droom jij van het wonen in het bruisend hart van Rotterdam? En elk weekend een kopje koffie te doen in de Markthal. Bel mij dan voor een afspraak! Als makelaar Stadsdriehoek adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je appartement of huis. Ik ben bekend met alle in’s en out’s van de Stadsdriehoek waaronder ook alles rondom erfpacht. Mijn naam is Rieki den Hartog, makelaar Stadsdriehoek en ik heet je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

Betrokkenheid, inlevingsvermogen, toewijding, duidelijkheid en servicegerichtheid maken dat ik u perfect kan begeleiden en ontzorgen bij aankoop en verkoop. Woonachtig én werkzaam in de Stadsdriehoek, dus echt thuis in deze wijk!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Stadsdriehoek zal z.s.m. contact opnemen!

Aanbod makelaar Stadsdriehoek