Makelaar Oude Noorden

Het Oude Noorden

Artistiek wonen

Woon je graag in een bruisende en artistieke omgeving? Op fietsafstand van de binnenstad van Rotterdam en nabij openbaar vervoer? Onze makelaar Oude Noorden, Richard, neemt je mee door de wijk!

Het woningaanbod in het Oude Noorden

Het Oude Noorden ligt tussen de Gordelweg, de Rotte, de Noordsingel en de Bergweg in. Dankzij de stadsvernieuwing en renovatie is het een afwisselende wijk met een karakteristiek fijnmazig stratenpatroon en vol historie. Zo vind je hier huizen in verschillende prijsklassen. Er is ruime keuze uit appartementen, portiekwoningen en maisonnette woningen.
Wanneer je liever in een herenhuis of statig monumentaal pand woont, kun je hier ook prima terecht. Het project Tuin van Noord is echt iets voor jou als je droomt van wonen in een huis met een cultuurhistorisch en architectonisch karakter. Voor het wooncomfort van een nieuwbouwhuis of de luxe van een balkon met uitzicht op een singel kan je hier terecht. Zo vind je hier straten met volle bomen, gekleurde huizen en prachtige gevels.

Het bruisend hart van het Oude Noorden

Deze wijk staat bekend als het wandelparadijs met grote bomen, brede singels en vele parken. Ben jij een culinaire liefhebber? In deze wijk zijn veel leuke restaurants gevestigd. Ook als je wilt shoppen is er genoeg keuze met onder andere de Zwart Janstraat, deze winkelstraat is niet voor niets een begrip in Rotterdam!
Het Oude Noorden is met openbaar vervoer goed te bereiken met tram 4 en 8. Treinstation Rotterdam-Noord ligt op een steenworp afstand van de wijk.

Makelaar Oude Noorden

Is een woning met karakteristieke uitstraling jouw droom? Bel mij voor het maken van een afspraak! Als wijkmakelaar in het Oude Noorden ben ik bekend met alle in’s en out’s van de wijk. Ik adviseer je graag bij zowel de aankoop als verkoop van je appartement of huis. Mijn naam is Richard Baldew, makelaar Oude Noorden en ik heet je graag welkom in mijn wijk!

Uw wijkmakelaar

Gek op het werk als makelaar; een job vol uitdaging. Professioneel maar met een luisterend oor voor de klant. Gedreven en geduldig.

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Oude Noorden zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in Rotterdam Noord

Wil je contact met de makelaar voor het Oude Noorden? Laat hieronder je gegevens achter en Richard belt om een afspraak te maken!