Kleiwegkwartier Hillegersberg-Zuid

Het Kleiwegkwartier

Karakteristiek wonen

Wil je graag in een groene omgeving wonen, in een wijk met karakter? Op fietsafstand van de bruisende binnenstad van Rotterdam, en wil je ook graag centraal wonen nabij openbaar vervoer en uitvalswegen? In Hillegersberg-Zuid vind je het allemaal!

Het woningaanbod in Hillegersberg-Zuid

Wonen in het Kleiwegkwartier kan tegenwoordig in diverse prijsklassen. Zo zijn er eenvoudige benedenwoningen met tuin aan de Rozenlaan en statige vrijstaande huizen met uitzicht op de Bergse Voorplas aan de Prins Bernhardkade. Hou je meer van luxe? Er zijn ook moderne appartementen met uitzicht op de Rotte aan de Prinses Margrietlaan. Ook voor gezinnen is er keuze in grotere gezinswoningen aan bijvoorbeeld de Azaleastraat en Emmalaan.

In het 2e kwartaal 2021 is er voor een waarde van ruim 21 miljoen euro aan huizen en appartementen verkocht in de wijk. Nog beter op de hoogte zijn van de woningmarkt in Kleiwegkwartier? Download hier de kwartaalcijfers voor jouw wijk!

De voorzieningen van Hillegersberg-Zuid

Deze wijk staat bol van de diversiteit en voorzieningen. Je vindt er de tram, trein, metro en bus, leuke winkels aan de Kleiweg en Straatweg, goede basisscholen (Protestants-Christelijk en openbare). Maar er is ook een willekeur aan indeling in de panden te vinden. De wijk is grotendeels gebouwd in de karakteristieke en gewilde jaren ’30 stijl. Veel grotere panden zijn gesplitst in meerdere appartementen zodat er meer bewoners in de wijk konden komen wonen tijdens de woningnood.

Hillegersberg-Zuid biedt je een keur aan leuke restaurants zoals Zotte (www.zotte.nl). Ben je meer van het sportieve? Dan kan je je hart hier ophalen met het buiten hardlopen, wielrennen of sporten bij een van de sportcentra in de wijk.

Makelaar Kleiwegkwartier

Zie jij jezelf al met een bootje over de Bergse Plassen varen? Neem dan contact met mij op. Als wijkmakelaar ben ik bekend met alle in’s en out’s van deze wijk, en adviseer ik je graag bij zowel de aankoop als verkoop van je appartement of woning en vertel ik je alles over de funderingsproblematiek waar de wijk om bekend staat. Mijn naam is Remko Schrijver en ik heet je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

Bouwjaar 1977, makelaar sinds 2005. Getrouwd, twee kinderen, woon in Barendrecht. Gek op: verbouwen, racefiets, crossfit en Italië (eten en oudheid).

Atheneum, mba, HEAO CE, 9 jaar Siemens Nederland NV. 4 x Broker/Owner van het jaar bij RE/MAX Nederland (2020 wederom!). Marketeer, relatiebouwer, ondernemer & mentor.

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Kleiwegkwartier Hillegersberg-Zuid zal z.s.m. contact opnemen!

Aanbod Kleiwegkwartier | Hillegersberg-Zuid

Wil je contact met de makelaar voor het Kleiwegkwartier? Laat hieronder je gegevens achter en Remko belt om een afspraak te maken!